ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ;

 
Δεν κατάφερε να αποκλείσει στο κύπελλο τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός έκανε μια ακόμα αποτυχία. Δυο φορές έπαιξε με τον αιώνιο στο Καραϊσκάκη και δεν κατάφερε τη νίκη. Τη μια για το πρωτάθλημα όπου διακόπηκε η παράσταση στο 1- 1, την άλλη προχθές με μηδέν τέρματα.
Να ήταν μόνο με Παναθηναϊκό! Γιατί όχι ''επιτυχία'' το ''Χ'' σ' αυτόν τον Ολυμπιακό, αν λάβει κανείς υπ' όψιν τις καθαρές ήττες έδρας από ΠΑΟΚ, με 4- 2 και ΑΕΚ με 2- 1. Αλήθεια, σήμερα πόσο μετράει, πόσο να ποντάρει στην έδρα του ο Ολυμπιακός; 
Αφήνουμε τις άλλες αποτυχίες του Ολυμπιακού με Βόλο, Λαμία, Ατρόμητο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και γι' αυτό η ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση... ανοικοδόμησης. Αλλάζει ο προπονητής και δεν σταματάνε οι μεταγραφές. Μέχρι που βγαίνουν στο χορτάρι με τη φανέλα του Ολυμπιακού παίκτες κατ΄ ευθείαν από το αεροδρόμιο. Παίζουν πριν καλά καλά γνωριστούν με τον προπονητή και συμπαίκτες.
Στη φώτο, προχθές παναθηναϊκοί πανηγυρίζουν στο Καραϊσκάκη, οι παίκτες του Κούγια με κατεβασμένο κεφάλι τράβηξαν αμέσως στα αποδυτήρια.
Διαβαστε ακομα:

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ