Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ... ΜΑΝΟΥΛΙΑ

 
Με κοστουμιά πρωτοφόρετη. ολότελα πράσινη, ο παίδαρος βρίσκεται σε δίλημμα. Απέναντι του δυο μανούλια, έτοιμα να του δοθούν. Ένα νεύμα περιμένουν τα μανουλομάνουλα, αλλά τα κορίτσια δεν είναι πουτάνες του δρόμου. Σεμνές δεν είναι, αλλά σαν αξιοπρεπείς χρειάζονται, έχουν ανάγκη να κατακτηθούν. Βέβαια, Δεν είναι δύσκολες γκόμενες, αλλά κάτι πρέπει να πει, να της πείσει ο άντρας.
Πρόβλημα ο δικός σου. Τις γουστάρει, κάνει κέφι και τις δυο, κι αυτή είναι η δυσκολία. Αν πλησιάσει με... νόημα και ερωτικά τη μια, την άλλη καλύτερα να την ξεχάσει. Είπαμε, δεν έχει να κάνει με πουταναριά.
Τελικά, ο Παναθηναϊκός πήγε στο μουλωχτό και στο πολύ άνετο να ρίξει τη μια χωρίς να σνομπάρει την άλλη. Ήταν επόμενο να τσινίσει η εκλεκτή, που περίμενε ερωτόλογα, τέλος πάντων ένα φλερτ της κλάσης της. Και τι έγινε; Ο γκόμενος κάθισε πάνω στο παγωτό.   
Πρωτάθλημα και κύπελλο. Και τα δυο στο κυνήγι. Μεθαύριο τον περιμένει στην Τούμπα ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ κι όλο λιμάρει δόνταια και νύχια. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα η ρεβάνς στην κόντρα κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και καπάκι την Κυριακή με τον Ολυμπαικό στη Λεωφόρο.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ''ΜΕΓΑΛΕΙΟ'' ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΑΡΩΝ ΜΑΣ