ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΙ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΕΡΙΜ

 
Πέντε ποδοσφαιριστές πήρε ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές. Τι σημαίνει αυτό; Δυο πράγματα,, Το ένα ότι δεν αισθάνεται πλήρης για να σιγουρέψει το πρωτάθλημα. Το δεύτερο χρειάζεται τις προσθήκες για να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες του να σηκώσει το πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια. Γι αυτό άλλωστε και ο μεγαλομέτοχος προχώρησε σε αντικατάσταση προπονητή εν μέσω σαιζόν
Ο τούρκοκυπριακής καταγωγής Φατίχ Τερίμ κατεβάζει προχθές ανδεκάδα με τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές κόντρα στον Ατρόμητο, για το ματσάκι κυπέλλου. Τι κόλπο είναι αυτό; Η ομάδα προηγείται στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο απέκλεισε τον Ολυμπιακό και ο Τούρκος αλλάζει τη μισή σχεδόν ομάδα. Στην πραγματικότητα ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που βρίσκεται στο κεφάλι της βαθμολογίας. 
Τι είναι ο Παναθηναϊκός; Καφενείο, ομάδίτσα γειτονιάς και παίζει σε αγώνα κρίσιμο, με... άλλη ενδεκάδα. Με παίκτες που δεν ξέρουν ακόμα τους συμπαίκτες, τα αποδυτήρια, όποιον κυκλοφορεί στα αποδυτήρια της ομάδας.
Κι όμως! Σωστα ξηγήθηκε ο Τερίμ. Ενισχύθηκε η ομάδα με παίκτες επιλογής του κι αυτούς ήθελε με τη μία να τους ρίξει στα βαθειά. Σε παιχνιδάκι ''εύκολο''. Με αντίπαλο του χεριού του Παναθηναϊκού και στη Λεωφόρο. Ρίσκο,. Βεβαίως ρίσκο! Αναπόφευκτο ρίσκο, όμως. Επειδή ποντάρει σ΄ αυτές τις μεταγραφές και ήθελε όσο γίνεται πιο σύντομα να τους δώσει φανέλα. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ