ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 
Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, αλλά και Ολυμπιακός βέβαια έκαναν μεταγραφές ακριβές και ηχηρές. Γιατί όχι και η ΑΕΚ στις πρωτοσέλιδες προσθήκες; Ρωτήθηκε σχετικά ο Μελισσακίδης από κολλητό του και το ερώτημα δεν ήταν δημοσιογραφικού τύπου Πιθανόν ο ίδιος ο τίγρης να μην αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα της κουβέντας του. Από μια άποψη η εξήγηση, η απάντηση που έδωσε ο Μελισσανίδης είναι «ιστορικής σημασίας» και αποτελεί μία προκλητική ανατροπή στα ισχύοντα από τα αφεντικά των ομάδων.

- Δεν κάναμε μεταγραφές γιατί δεν βρήκαμε τους κατάλληλους παίκτες που χρειαζόμασταν. Όχι και να κάναμε μεταγραφές μόνο για να λέμε ότι κάναμε…

Ξόδεψε λεφτά η προεδράρα για να πάρει παίκτες; Άρα, αγαπάει την ομαδάρα! Έτσι σκέπτεται η εξέδρα με την τύφλα της. Κι αν η ομαδάρα πάει καλά, τότε επιτόπου δίνει συγχωροχάρτι στην προεδράρα, διότι ψώνισε από σβέρκο . Αν τον έπιασαν κορόιδο οι ατζέντηδες. Αρκεί που έδωσε χαρά και οπαδική υπερηφάνεια στο πεινασμένο από …. μεταγραφές λαό της ομαδάρας.

Όχι, κύριοι, η απόκτηση ποδοσφαιριστή έχει νόημα μόνο αν καλύψει ένα κενό, αν ενισχύσει την ομάδα. Αποτυχία είναι η μεταγραφή μόνον για τις… εντυπώσεις. Αυτό εννοεί ο Μελισσανίδης.

Αν έπαιζε βαθμολογία στις στοχευμένες μεταγραφές, όσες αξίζουν και δικαιολογούν την πραγματοποίηση τους, τότε οι περισσότεροι μεγαλομέτοχοι δεν θα έπαιρναν ούτε τη βάση. Πέρα απ’ αυτό. Η επιθυμία για μεταγραφές αναδεικνύει πανηγυρικά την ανευθυνότητα του οπαδού. Όχι μόνον αδιαφορεί για τις ποιοτικές επιλογές παικτών αλλά και… αξιολογεί τον πρόεδρο ακόμα κι αν πετάει τα φράγκα στο βρόντο. Ακόμα κι αν χρεώνει το ταμείο της ομάδας.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΣ... ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ