Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...

 
Στις καθυστερήσεις. Γιατί, όχι; Κι αν ο Παναθηναϊκός δεν εξασφάλιζε την πρόκριση στο ενενήντα φεύγα, θα απέκλειε τον γηπεδούχο Ατρόμητο στην παράταση. Γιατί; Επειδή δεν ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός, άλλα δεν βρήκε αντίπαλο. Που ήταν ο Ατρόμητος; Δεν βρισκόταν ούτε στο πρώτο παιχνίδι, όπου είχε κλέψει τη νίκη με 2-1, μάλιστα με ανατροπή στη Λεωφόρο.
Και να σκεφθεί κανείς ότι το ματσάκι ήταν στα μέτρα του γηπεδούχου. Απόλυτη κατοχή στο τόπι οι φιλοξενούμενοι, όπως στην αναμέτρηση της Λεωφόρου, άρα οι με τη φανέλα του Ατρομήτου στο ψάξιμο πάλι του γκολ με αντεπιθέσεις. Δεν υπήρχαν αυτά χθες. Δεν υπήρχε Ατρόμητος. Ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο ήταν μόνος, και τελικά με σκόρερ δυο αμυντικούς πήρε την παρτίδα.
Αποκάλυψη. Χαμένος στο πρώτο ματς ο Παναθηναϊκός, ήρθε από τα αποδυτήρια φρέσκος, αεράτος και σίγουρος για την πρόκριση. Αυτή κι αν είναι η αποκάλυψη η τραγική. Στο ποδόσφαιρο made in Greece η μεγάλη ομάδα είναι μεγάλη και στην κόντρα μαζί της η μικρή απλά δείχνει την κακομοιριά της,.Τη μοίρα της. Έκανε την  έκπληξη στο πρώτη πράξη ο Ατρόμητος, αλλά στον τελικό λογαριασμό άδειασε τις τσέπες.
Ο μικρός είναι μικρός. Η αποκάλυψη. Ο μεγάλος είναι μεγάλος. Ακόμα κι αν τουμπαίρνανε οι πόλοι, η τραγική, η μαύρη αλήθεια έκανε επίθεση στα μάτια και τη σκέψη κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Επειδή ο Ατρόμητος δεν ήταν μόνο εντελώς ανίκανος να προκριθεί, αλλά δεν βλεπόταν. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ.. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ