Η ΑΕΚ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ... ΤΟΥΜΠΑΣ

 
Έβαλε ένα δύσκολο γκολ ο Γκαρσία κι έχασε δυο εύκολα. Πως τον εκτιμάς τον παίκτη; Όταν έδιωξε τη μπάλα μέσα από τα δίχτυα και την έστειλε άουτ ή όταν ντρίμπλαρε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πριν σκοράρει; Με τον Αστέρα Τρίπολης έπαιζε η πρωταθλήτρια στη Φιλαδέλφεια, όχι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Που σημαίνει θεωρητικά πως κόντρα στον ΠΑΟΚ θα έχει τις μισές των μισών τελικών σε σύγκριση των ευκαιριών που βρήκε με τον Αστέρα.
Με αντίπαλο χθες τον Αστέρα η ΑΕΚ έκανε μια... προπόνηση και της βγήκε το έργο, με τη νίκη 4- 2. Για πρωτάθλημα πάει η ΑΕΚ, άρα την ενδιαφέρει το ταμείο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Αν το πάρει, έστω δεν χάσει, περνάει το σχετικό μήνυμα και στους άλλους δυο διεκδικητές, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Μιλάμε για ''μήνυμα'' που έχει τη σημασία του και στο πρωτάθλημα. 
Επί της ουσίας το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Όπως κι αν κάτσει αυτό ή το άλλο ντέρμπυ. Όλα θα κριθούν στα play-off, δηλαδή για τα παιχνίδια για τα οποία προετοιμάζονται οι διεκδικητές του τίτλου και με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.. 
Διαβαστε ακομα:

ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΣΕ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ