ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΓΟ, ΝΑ ΣΩΘΩ...

 
Αυτά που γίνονται στον Ολυμπιακό είναι υπεραρκετά για να τα γράψει κανείς σε βιβλίο. Αρκεί όρεξη να έχει. Δεν είναι εύκολο να τα χωνέψεις Τα βλέπεις και δεν τα πιστεύεις. Ομάδα ταγμένη για πρωταθλητισμό και να διώχνει τον έναν προπονητή μετά τον άλλον.  Να γέρνει παίκτες δανεικούς, όχι έναν και δυο, και να περιμένει να... κτίσει ομάδα από την αρχή. Δεν γίνεται αυτό. Δανεικός και κάποιας ηλικίας ποδοσφαιριστής δεν είναι συνταγή επιτυχίας. Κι αν έρθει παίκτης αξίας, έχει φύγει πριν καλά καλά πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα.
Τελικά, ο μεγαλομέτοχος δεν ψάχνει για κανονικό προπονητή, έναν απ' αυτούς προσλαμβάνει και διώχνει. Έναν μάγο περιμένει να του βρουν, μ΄ αυτόν να κάνει προκοπή. Γιατί τελείωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ;. Κι αυτός δεν ήταν τυχαίος. Της δουλειάς είναι. Να, όμως, που δεν πρόλαβε να ''μπει'' στην ομάδα. Στην πραγματικόπτητα δεν ήθελε να πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα. Γιατί; Φοβήθηκε την αποτυχία! Μ' αλλά λόγια ο απολυθείς μετά από μόλις δυο μήνες παρουσία στον Ολυμπιακό Πορτογάλος προπονητής είναι... πετυχημένος. Κατάφερε να απολυθεί, δηλαδή να μην αναλάβει ευθύνες και να μη χρεωθεί την αποτυχία.
Ποια αποτυχία; Ανέλαβε μια ομάδα στη μέση της σαιζόν, και ο εργοδότης περίμενα να κάνει.. μαγικά. Μα, ο επαγγελματίας δεν είναι ,μάγος. 
Διαβαστε ακομα:

CHAMPIONS LEAGUE, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ