ΤΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ

 
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν μέσα στους διεκδικητές του τίτλου. Για λόγους... ευγενείας θεωρούνταν απλά αουτσάιντερ. Να, που η ομάδα του Λουτσέσκου και του Ιβάν σκαρφάλωσε στην κορυφή, κι άντε να την κατεβάσεις. Γιατί; Επειδή ο ΠΑΟΚ πείθει πλέον, όχι μόνο αντέχει την πίεση. Και καθαρίζει τα μεγάλα παιχνίδια. Σήμερα, τι γίνεται; ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μονομαχία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Τίποτα περισσότερο.
Δεν είναι στην αρχή το πρωτάθλημα, βρίσκεται ήδη προς το τέλος και του βήτα γύρου,  αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Ισχύει το ίδιο και όποιο αποτέλεσμα κάτσει απόψε στην Τούμπα. 
Και ο Ολυμπιακός είναι στο παιχνίδι. Παραμύθια της Χαλιμάς είναι όσα κυκλοφορούν, ότι έχει εγκαταλείψει την παρτίδα ο Μαρινάκης. Το πρωτάθλημα παίζεται και τύχη έχουν όλοι. Και οι τέσσερις, δηλαδή. Μόνο οι... πρωτάρηδες βγάζουν συμπέρασμα. Ποντάρουν και ξεποντάρουν σ' αυτή και την άλλη ομάδα. Ομάδα που πάει σήμερα καλά, αύριο μένει από λάστιχο. Και ομάδα που πάει και δεν πάει χθες, αύριο βγάζει μάτια. Συμβαίνει.
Ομάδα του πρωταθλήματος κυκλοφορεί χθες με φουστανέλλα και ξαφνικά μοιάζει με μανεκέν μέσα σε μοντέρνο κοστούμι. Έχει πετάξει τα τσαρούχια. Χορευτής ευαίσθητος σήμερα κι αύριο βλέπεις ένα παλαιστή μοχθηρό ικανό να καταπιεί τον αντίπαλο.
Έχει δρόμο ακόμα το έργο. Κάθε αγωνιστική είναι ένα επεισόδιο στο σήριαλ. Μέσα στο πρόγραμμα κι αυτό που λένε ανατροπή. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ