ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 
Είναι ένα άλλο πρωτάθλημα. Μικρή σχέση με τα προηγούμενα. Να το δεχθούμε αυτό, διότι δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιο ανταγωνισμό. Παίζει για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή με την ΑΕΚ και απόψε με τον Ολυμπιακό. Αφού ενδιάμεσα αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό. Τέτοιο πράμα δεν υπάρχει στο παρελθόν. Ποιοι παράδειγμα, που λέει ο λόγος. Πρόκειται για πραγματικότητα. Και προκύπτει αυτή διότι το πρωτάθλημα το κυνηγάνε τέσσερις ομάδες. Τέσσερις κι όχι στα χαρτιά. 
Αν κερδίσει απόψε στην Τούμπα ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ, τότε ο νικητής πλησιάζει στους έξι μόνο πόντους την κορυφή. Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι θα κερδίσουν στην έδρα τους κατώτερους αντιπάλους ΠΑΟ και ΑΕΚ. 
Ο Ολυμπιακός κέρδισε την υπολογίσιμη Φερενσβάρος, αλλά έδειξε ξεκάθαρα πως έχει ζητήματα. Το ματς στην Τούμπα είναι ντέρμπυ κι όλα είναι μέσα, Υπ΄ όψιν ότι ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει στον άλφα γύρο τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, και έχασε προχθές στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο είχε αποσπάσει ''Χ'' στη Λεωφόρο και κέρδισε στην Τούμπα.
Καμιά, μα καμία σημασία δεν έχει τι έκανε η ομάδα, η κάθε ομάδα στο κάθε ματς. Το τι θα κάνει στο προσεχές παιχνίδι είναι άλλη ιστορία. Βρίσκεται σε πτώση ο ΠΑΟΚ; Το ερώτημα είναι φιλολογικό, διότι ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος δεν κέρδισε στην Τούμπα την ΑΕΚ και έχασε από τον Παναθηναϊκό. Πιθανόν ο ΠΑΟΚ που ήταν με διαφορετικό πρόσωπο κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟ, να βρίσκεται σε κοιλιά, όμως αυτή να μην φανεί σήμερα με Ολυμπιακό. Από την άλλη, ο προβληματικός πάντα Ολυμπιακός να μην δείξει ειδικά με ΠΑΟΚ τις όποιες αδυναμίες του.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ