ΚΑΛΥΤΕΡΑ Μ' ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ... ΓΑΜΠΡΟ

 
Αύριο Κυριακή η τελευταία αλλά όχι και αποχαιρετιστήρια αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Το έργο συνεχίζεται με τα παιχνίδια  στα play-off και στα play-out. Η μάχη στην κορυφή μαγνητίζει, όχι τι θα τρέξει στα λιμά του πρωταθλήματος.
 
Παρακολουθούμε το καλύτερο πρωτάθλημα, να το παραδεχθούμε. Όχι ακριβώς το καλύτερο αέρα πατέρα πρωτάθλημα, αλλά συγκεκριμένα αυτή τη σαιζόν είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε πως θα κάτσει η τράπουλα στη προσεχή διοργάνωση. Μ' άλλα λόγια μην χάσουμε τη μπάλα και πούμε ότι το πρωτάθλημα μας είναι σόι. Όχι, δεν ισχύει αυτό. 
 
Δεν ξέρουμε, άλλωστε, αν και την προσεχή σαιζόν 2024-25 το πρωτάθλημα θα είναι το ίδιο καλό. Και γιατί αυτό που τρέχει είναι το καλύτερο από κάθε άλλο προηγούμενο; Εύκολη η απάντηση. Επειδή τον τίτλο διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Κι αν ήταν πέντε οι γαμπροί, τότε το έργο θα ήταν ακόμα καλύτερο.
 
Ο Άρης είναι ο πέμπτος στη σειρά. Πέμπτος και τίποτα περισσότερο. Άξιος να κερδίσει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, να αποκλείσει την πρωταθλήτρια και νταμπλούχα ΑΕΚ από το κύπελλο, όμως ανίκανος να κάνει πρωταθλητισμό. 
 
Το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος στρέφεται ψηλά, Όχι στο κέντρο της βαθμολογίας και στην ουρά. Ποιος θα κατακτήσει το ρετιρέ. Πόσοι είναι οι αντίπαλοι στη μάχη της κορυφής. Με τέσσερις έως τώρα είναι το καλύτερο. Αν ήταν στο κόλπο κι ένας πέμπτος διεκδικητής, οι μετοχές θα είχαν μεγαλύτερη αγοραστική αξία.
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ, ΠΕΣΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ