ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ Ο ΧΙΤΣΚΟΚ ΤΟΥ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;

 
Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που πανηγυρικά επιβεβαίωσε το χαρακτήρα του! Την ταυτότητα του. Είναι πρωτάθλημα με τέσσερις διεκδικητές και αποφασισμένο να μοιράζει αυτό που λέμε θρίλερ. Δεξιά κι αριστερά/ Πάνω και κάτω. Η ΑΕΚ έχασε την πρωτοπορία στη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ ξαναπέρασε μπροστά από όλους, ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε κι άλλο με συνέπεια ο Ολυμπιακός να βρεθεί στην τρίτη θέση και  σε θέση... βολής.
Αυτά όσον αφορά τη βαθμολογία. Μα, εκεί που έφθασε το έργο οι βαθμοί που κερδίζονται και χάνονται είναι που προκαλούν το πιο υψηλό ενδιαφέρον. Ο κόσμος παρακολουθεί ένα σήριαλ με άγνωστη εξέλιξη και διαρκείς ανατροπές. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Για τους νοσηρούς θεατές, στον κόσμο των οπαδών βέβαια, το πράμα έχει την... εξήγηση του, διότι δρουν οι σκοτεινές δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Οι δυστυχείς κάπου θα αποδώσουν την αποτυχία και την ατυχία της ομαδάρας τους.
Είναι σίγουρο. Κάποιος Άλφρεντ Χίτσκοκ κανονίζει τη δουλειά. Σκηνοθετεί αόρατα, δίχως να φαίνεται, το ένα επεισόδιο καπάκι μετά το άλλο στο πρωτάθλημα. Και έφθασε στο φινάλε του το πρωτάθλημα και κανείς δεν βάζει στη φωτιά το χέρι. Ότι τον τίτλο θα πάρει αυτή η ομάδα, αυτή θα το χάσει. Στο φινάλε; Σε κανένα φινάλε! Να λένε καλύτερα στην αρχή ενός άλλου πrωταθλήματος, που είναι τα play-off. Εκεί δεν θα φτουρήσει ίσως η κλάση του Χίτσκοκ. Και άσε τα πρεζόνια της φανατίλας να ψάχνουν τον δολοφόνο του παρασκηνίου. 
Στη φώτο, το διπλό του ΠΑΟΚ στη Λαμία.
Διαβαστε ακομα:

KANEI ΜΠΑΜ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙ...