ΤΑ PLAY-OFF ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ... ΣΗΜΕΡΑ!

 
Ποια Κυριακή! Η σφαγή στο πρωτάθλημα με τα παιχνίδια στα play-off αρχίζει κιόλας από απόψε Πέμπτη. Δεν το λησμονούμε ότι παίζουν σ' αυτό το κόνφερενς, το ευρωπαίκο κύπελλο τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έτσι κι αλλοιώς οι δυο από τις ''4'' που αναμένεται να κυνηγήσουν την κούπα της Ελλάδος, θα έχουν κάποιες απώλειες δυνάμεων και ενέργειας. 'Ισως κάτι περισσότερο...
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σαν διεκδικητές του τίτλου έχουν οπλοστάσιο σχεδόν πλήρες. Σχεδόν, βέβαια, διότι καμιά ομάδα στην Ελλάδα και στον κόσμο όλο είναι απολύτως πλήρης στο ρόστερ της. Όσους κι όποιους ποδοσφαιριστές έχει αγοράσει στις μεταγραφές. Το γεγονός, λοιπόν, ότι οι ευρωμάχοι μας θα παρουσιαστούν με αλλαγές δεν παύουν να είναι πρόσθετο βάρος κι ευθύνη ο αποψινός αγώνας κι η ρεβάνς την άλλη Πέμπτη.
Αλήθεια, με ποια σκέψη θα παίξουν στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός και στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ; Μ' άλλα λόγια  τους ενδιαφέρει πρώτα η Ευρώπη ή απλά θα τα δώσουν... συγκρατημένα και ό,τι βγει. Τα λόγια περιττεύουν. Αρκεί πως θα τους δούμε απόψε. Και λίγα να δει κανείς σχετικός με το αντικείμενο, πολλά θα αντιληφθεί. Σύμφωνα με τη λογική, πάντως, μοιάζει τρελό οι δυο ομάδες να προτιμήσουν τη διάκριση στην Ευρώπη και να σνομπάρουν το πρωτάθλημα. 
Διαβαστε ακομα:

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΤΑ PLAY - OFF ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''4''