ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ

 
Στις έξι το ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, Παναθηναϊκός -ΠΑΟΚ και πριν καλά καλά πάρουμε ανάσα, δηλαδή αφήσουμε τις εντυπώσεις από τη μάχη στην Λεωφόρο, θα ξεκινήσει στις οκτώμισυ η άλλη πολύ μεγάλη αναμέτρηση της βραδιάς, ΑΕΚ Ολυμπιακός. Γιορτή η συνδρομητική τηλεόραση! Τα άλλα κανάλια απλά θα μπανίζουν δίνοντας κονσέρβες.
Έτσι είναι. Οι τέσσερις της αφρόκρεμας στο ντόπιο ποδόσφαιρο είναι στα πολύ επάνω τους. Με μικρή διαφορά βαθμών στην κορυφή του πρωταθλήματος έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται τον τίτλο για πάρτη τους. Γιατί, όχι; Κι αν τα αποτελέσματα απόψε κάτσουν έτσι - πως; - η διαφορά στους πόντους ανάμεσα τους πιθανόν να γίνει ακόμα πιο... σφικτή.
ΑΕΚ 62, ΠΑΟΚ 60, ΠΑΟ 59 και Ολυμπιακός 57. Και οι τέσσερις θα παίξουν για τη νίκη, κι αυτό είναι το καλό. Το καλύτερο. Θα δούμε κι αν τους επηρέασε η διακοπή τριών εβδομάδων, λόγω της εθνικής ομάδας. Θυμίζω ότι η πρώτη αγωνιστική στα play-off έγινε στις 10 Μαρτίου και απόψε είναι η δεύτερη αγωνιστική. Οι ΠΑΕ ξηγήθηκαν καλά για την εθνική, να την διευκολύνουν, αλλά οι διεθνείς δεν έκαναν το ίδιο. Αποκλείστηκαν, μάλιστα από κατώτερο αντίπαλο. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ