Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ;

 
Η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη του Ολυμπιακού, τον οποίο κέρδισε 1-0 με γκολάκι στις καθυστερήσεις. Αν μιλάμε ποδοσφαιρικά σημασία έχει πόσο ζυγίζει αγωνιστικά η ομάδα, η κάθε ομάδα, κι όχι το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Στο επόμενο παιχνίδι η ΑΕΚ χάνει 2-1 από τον Παναθηναϊκό. Και επειδή μιλάμε ποδοσφαιρικά σημασία δεν έχει η ήττα, όσο το πως έχασε η πρωταθλήτρια. 
Κληρώνει το γκολ, το μοναδικό της ΑΕΚ στο πεντάλεπτο. Πως δρα η μεγάλη ομάδα μετά απ' αυτό το δώρο; Το εκτός έδρας γκολ που δεν περίμενε ούτε η ΑΕΚ, ούτε και ο αντίπαλος; Η αληθινά μεγάλη ομάδα, όχι κάποια ανάπηρη κυνηγάει το 2 - 0.  Να σκοτώσει επιτόπου το ηθικό του αντιπάλου. Από τότε που φτιάχτηκε ο κόσμος η ψυχολογία είναι άπαικτη. Δεν κουμαντάρεται. Και θεός να είσαι, λυγίζεις, άνευ ηθικού. Καθόλου τυχαίο που στις στρατιωτικές σχολές ο βαθμοφόρος κάνει πλάκα στα σοβαρά ρωτώντας το στραβάδι: ''Ηθικόν;''. Και ο μαθητής γεμάτος υπερηφάνεια απαντά ''Ακμαιότατον!''.
Τι  έγινε μετά το 0-1 με σκόρερ αμυντικό της ΑΕΚ; Αντέδρασαν οι γηπεδούχοι με την... άδεια της ΑΕΚ. Έκαναν δυο γκολ, ένα δοκάρι κι ένα ακόμα γκολ που  ακυρώθηκε διότι προήλθε από οφσάιντ... εκατοστών του μέτρου.
Συμβαίνει ''κάτι'' στην ΑΕΚ και γι' αυτό ήταν φοβιτσιάρα κόντρα στον Ολυμπιακό και στην πραγματικότητα παραδόθηκε στον Παναθηναϊκό; Τα γκολ των γηπεδούχων στη Λεωφόρο προήλθαν από προσωπικές γκέλες αμυντικών της ΑΕΚ. Τι θα πει ''προσωπικά'' λάθη; Μήπως η ηττοπάθεια είχε βαρέσει την ομάδα και απ' αυτό το βάρος, αυτή την πίεση προκλήθηκε η γκέλα στην άμυνα. 
Παίζουν και οι προπονητές στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός σχεδόν αρίστευσε αμυντικά. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ISIS