ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

 
Η ΑΕΚ έχασε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και την πρωτοπορεία στη βαθμολογία, και μαζί έχασε το.. δικαίωμα να ομιλεί. Να μας πει, τι; Χωρίς να είναι καλύτερη προηγήθηκε 2- 0 και, τελικά, έχασε το τρίποντο. Στην έδρα της. Γιατί; Αλήθεια γιατί κλάνει το γατί; 
Σπουδαίος ο ΠΑΟΚ. Βγήκε στο γήπεδο με απαιτήσεις να πάρει το ντέρμπυ. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο ημίχρονο, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Τρώει το δεύτερο στην επανάληψη, πριν συμπληρωθεί πεντάλεπτο κι όμως δεν τον πιάνει η ψυχρολουσία. Δεν εγκατέλειψε ούτε στιγμή την παρτίδα. Στο φινάλε απέναντι του είχε την ΑΕΚ, όχι κάποιον σκληροτράχηλο αντίπαλο. Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί και με τον Παναθηναϊκό, αλλά πάλι έχασε την παρτίδα.
Κάνει πρωταθλητισμό η ΑΕΚ; Μάλλον, όχι. Στα χαρτιά διεκδικεί την κούπα, αλλά στην πραγματικότητα όλο χάνει έδαφος στη βαθμολογία.. Και αντιλαμβάνεται τις ανάσες των άλλων τριών , των ΠΑΟΚ , ΠΑΟ και Ολυμπιακού. Και οι τρεις είναι στο παιχνίδι του τίτλου. Η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια. Γιατί; 
Η αλήθεια είναι μία. Στη βαθμολογία κάθε αγωνιστική κυκλοφορεί μια διαφορετική... εικόνα. Οι διεκδικητές έχουν διαφορετική βαθμολογία., δηλαδή διαφορετική διαφορά μεταξύ τους. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στα μπαράζ και συνολικά 30 αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ είναι  μπροστά με 67, ένα πόντο από την ΑΕΚ (66) και δυο από τον Παναθηναϊκό (65). Ο Ολυμπιακός ακολουθεί με 63. Άρα, όλα είναι μέσα. Όλα γίνονται  στη συνέχεια.
Μεγάλο παιχνίδι χθες στην οπάπ αρένα. Και οι δυο έπαιζαν για το τρίποντο. Γι' αυτό! Λίγες φάσεις, πολύ αγωνία και άγνωστη η εξέλιξη μετά από μισό λεπτό. Τι το καλύτερο! Κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Σα να κέρδισε δυο φορέα; την ΑΕΚ, διότι την ισοφάρισε εκτός έδρας με δυο γκολ. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ, ΣΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...