ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

 
Φτάνει, ρε παιδιά, το γλύψιμο στο αφεντικό. Πληρώνει ο άνθρωπος, και για την ομάδα και εσάς προσωπικά. Και αλήθεια να λέτε, να τα νοιώθετε αυτά που λέτε, χάνουν την αξία τους επειδή χαρτζηλικώνεστε. Και στο φινάλε, φαντάζομαι, ο άνθρωπος δεν σας τα χώνει για να τον λέτε γίγαντα και πρώτο, τον ευλογημένο και υψηλότατο πατισάχ της ομάδας.
Πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, μετά από 34 χρόνια, χάρη και μόνο της παρουσίας του Ιβάν. Και φέτος είναι στο τσακ να το ξανασηκώσει. Τον έχουν κάνει θεό τον Ιβάν, μέχρι εκεί, όχι να τον παρουσιάζουν για σούπερ θεό. 

Αν ήμουνα Σαββίδης θα είχα απολύσει όποιον με έγλυφε. Και θα του έκοβα επιτόπου κάθε ποσό, κάθε... έξοδο του για την ομάδα. Κομμένη. Μέχρι εδώ. Δεν πάει άλλο. Με εκθέτετε, δεν μου κάνετε καλό. 

Ύστερα είναι και το άλλο. Το ατέλειωτο λιβανιστήρι στον ομογενή επιχειρηματία εξαφανίζει τον... ΠΑΟΚ. Τον βγάζει από το κάδρο. Ποιος ΠΑΟΚ; Αν δεν ήταν ο Ιβαν η ομάδα θα χρειαζότανε άλλα τριάντα τόσα χρόνια και βάλε στο λογαριασμό για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.  Κάτι τέτοια κοπανάνε και δεν σταματάνε τον αμανέ τους οι υμνητές του Σαββίδη.

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ