ΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ... ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ!

 
Μην πούμε το τετριμμένο, ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί ή ότι η Άστον Βίλα είναι ικανή για την ανατροπή της ήττας της με 4- 2 Τι θα πει φαβορί και αουτσάιντερ. Πιο κοντά στην πραγματικότητα είμαστε αν πούμε ότι η αγγλική αντίπαλος είχε και πλέον δεν έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί αυτή. 
Ποια είναι η Άστον Βίλα; Μια κάποια ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος. Όχι όνομα βαρύ που τρομάζει. Πήγε πολύ καλά στο πρωτάθλημα, όμως αυτό μάλλον δεν λαμβάνεται υπ' όψιν. Δεν μπαίνει στο τραπέζι των προγνωστικών. 
Η Λέστερ πήρε πρωτάθλημα και βρέθηκε στη Β' εθνική Αγγλίας. Σήμερα μετράει στη ζυγαριά η Άστον Βίλα, αύριο θα ξαναβρεθεί στα κυβικά της. Πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Άστον Βίλα, στο χωριό της, στο Μπέρμιγχαμ και η ομαδούλα έπαθε τον τράκο. Ήταν θετικό για τον Ολυμπιακό, που δεν ήταν φαβορί και έδωσε την πρώτη μάχη εκτός έδρας. 
Η 'Αστον Βίλα δεν είναι καλύτερη, ούτε κατώτερη του Ολυμπιακού. Μη συγκρίνουμε ανόμοια μεγέθη. Η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας ανήκει σ' άλλο ποδοσφαιρικό σύμπαν, Δεν την λέμε αγγλική ομάδα, το σωστό είναι να την χαρακτηρίσουμε ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος. Άλλα κόλπο αυτό, ξένο, περίεργο. Μιλάει άλλη γλώσσα, άλλος μηχανισμός λειτουργίας.
Ανανέωσε με τους ''χωριάτες'' της Αγγλίας ο 52χρονος Βάσκος προπονητής Ουνάι Έμερι, με 11 τίτλους στο προσωπικό του  παλμαρέ, από τους οποίους τους 4 στο γιουρόπα- τρεις με την Σεβίλη και ένα με την Βυγιαρεάλ. Και τους τέσσερις αυτούς τίτλους κατέκτησε ο Έμερι με παίκτη τον 36χρονο Ιμπόρα, σήμερα στο ρόστερ του Ολυμπιακού..
Με επτά πρωταθλήματα Αγγλίας κι ένα Κύπελλο πρωταθλητριών Ευρώπης η Άστον Βίλα ανήκει σε εταιρεία στην οποία μεγαλομέτοχοι είναι ένας Αιγύπτιος μεγιστάνας κι  ένας Αμερικάνος επενδυτής. Έφαγαν καλά από τον Ολυμπιακό.
Διαβαστε ακομα:

ΜΙΚΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ