Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ

 
Απόψε στις οκτώ ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός και το πως θα κάτσει η δουλειά ενδιαφέρει και την ΑΕΚ. Αυτοί, άλλωστε, οι τρεις έχουν ελπίδα για τον τίτλο. Ο τέταρτος της παρέας Παναθηναϊκός έχει πει χαίρετε. Έχουμε και λέμε. λοιπόν...
Σενάριο Νο 1 για να το σηκώσει ο Ολυμπιακός είναι να καθαρίσει και τα τρία ντέρμπυ που τον περιμένουν. Μόνο αν κερδίσει στη σειρά ΠΑΟΚ εκτός σήμερα, ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη την προσεχή Τετάρτη και τον Παναθηναϊκό στο φινάλε. Λαμβάνουμε υπ' όψιν ότι στο φινάλε η ΑΕΚ θα κερδίσει την Λαμία. Αν κυλήσει έτσι το έργο, με 79 πόντους στην κωλότσεπη, τότε χίλια τα εκατό το πήρε ο Ολυμπιακός. 
Σενάριο Νο 2, για πάρτη του ΠΑΟΚ. Έχει ένα βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό και παίζει δυνατά στις πιθανότητες αν φθάσει τους 80 βαθμούς. Αυτό θα συμβεί αν κερδίσει το αποψινό με τον Ολυμπιακό, και τα άλλα δυο με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και τον Άρη εκτός. Οι τρεις νίκες δεν θα φθάσουν στον ΠΑΟΚ αν η ΑΕΚ κερδίσει εκτός τον Ολυμπαικό.
Σενάριο Νο 3, για λογαριασμό της ΑΕΚ. Έχει ήδη παντελόνι 75 πόντους και με τους τρείς στο φινάλε στο ματσάκι εντός με τη Λαμία πάει στους 78. Υπερέχει στην ισοβαθμία η ΑΕΚ με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά.. Για να το σηκώσει η ΑΕΚ χρειάζεται βαθμό στο Καραϊσκάκη, και αφού ο Ολυμπιακός νικήσει στην Τούμπα απόψε.
Αν το ματς ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός τελειώσει ισόπαλο φινίτο λα μιούζικα. Η ΑΕΚ το πήρε όπως και να κάτσει η τράπουλα στη συνέχεια, τις δυο τελευταίες αγωνιστικές στα μπαράζ του πρωταθλήματος.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ HOLLYWOOD ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ