ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ ΜΕ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ

 
Τι να περιμένει κανείς από ανήλικο αγόρι που είναι ταλαντούχο και το χρυσοπληρώνουν και περιμένουν να δείξει την αξία του. Εξαρτάται. Να διαψεύσει τους πάντες και να θριαμβεύσει το αξίωμα πραγματικής ζωής ότι δεν φτάνουν τα όποια προσόντα διαθέτει. Όσα χαρίσματα του πρόσφερε η φύση.
Δεν είναι μικρή η λίστα των χρυσών ταλέντων που χάθηκαν στο δρόμο. Που δεν ξεγεννήθηκαν, που δεν έβγαλαν το μέσα τους, που δεν απαίτησαν να καταλάβουν τη θέση τους αξίζει. Αφελής τουλάχιστον η σκέψη ότι ο Μέσι π.χ. ανέβηκε στην κορυφή του παγόβουνου χάρη στο ταλέντο του και τη σκληρή δουλειά. Απαραίτητος και ο τσογλανισμός, το γαμώτο, το δίνομαι μέχρι τελικής πτώσεως στο προσωπικό μου στόχο.
Η κουβέντα για το αραπάκι Οσμάν Ντεμπελέ, τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελώνα, περισσότερα από εκατό εκ.ευρώ ο λογαριασμός, προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου Νεϋμάρ, που είχε μετακινήθηκε στην Παρί Σαιν Ζερμαίν. Τον πιο ακριβοπληρωμένο Γάλλο μετά βέβαια τον Εμπαπέ
Με γαλλικό διαβατήριο Ντεμπελέ. Το ταλέντο. Τον έβλεπες στο γήπεδο και το φιλοσοφούσες το πράμα. Οι μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη για να παραμένουν ανταγωνιστικές στο πρώτο επίπεδο χρειάζονται τον παικταρά. Και επειδή τα έσοδα τους είναι αμέτρητα τα σπρώχνουν στους παίκτες αποκάλυψη. Να, όμως, που έβλεπες στο γήπεδο αθυόν τον Ντεμπελέ να χάνει σίγουρα γκολ και μονολογουσες: Χαράς τον παικταρά!
Ο Ντεμπελέ γεννήθηκε σα σήμερα 15 Μαίου, το 1997, και ξεκίνησε πιτσιρίκι από τα τσικό της Ρεν, στην οποία έγινε βασικός το 2015. Ο καλύτερος νέος σε ηλικία παίκτης στο γαλλικό πρωτάθλημα. Και την επόμενη σαιζόν ο καλύτερος νέος στο γερμανικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, από όπου τον αγόρασε το 2017 η Μπάρτσα και τον κράτησε μέχρι το 2023. Τότε έκανε μεταγραφή στην Παρί Σαιν Ζερμαίν.
Ένα μαλακισμένο. Με κακές παρέες, τεμπελάκος, συνήθως τη βγάζει με διατροφή φαστ-φουντ. Ένα ανώριμο παιδάκι που δεν θα γίνει Μέσι και Ρονάλντο. Γιατί απλά δεν πάσχει να αποδείξει την αξία του, γιατί τα βρήκε όλα έτοιμα πολύ ενωρίς. Και γιατί έχει καλό υποστηρικτικό team στο επίπεδο της κλάσης του. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΤΗΣ ΤΟ... ΔΙΝΟΥΝ