ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Νόμος. Ούτε ένας πρόεδρος ομάδας δεν έχει γλυτώσει τις αποδοκιμασίες. Νόμος άγραφος της εξέδρας. Αν η ομάδα δεν πάει καλά, θα έρθει και η σειρά του αφεντικού. Όχι, όμως, κατ' ευθείαν μπινελίκια στον άνθρωπο που βάζει λεφτά. Δεν συνηθίζεται αυτό Υπάρχει μια ιεράρχηση.Ένας κώδικας στο γηπεδικό υβρεολόγιο.

Πρώτος, λοιπόν, στόχος είναι η διαιτησία. Δεν βγάζει αποτελέσματα η ομάδα, φταίει η πουλημένη διαιτησία. Μετά φταίνε οι παίκτες. Και ο προπονητής. Πιθανόν, ανάλογα με την περίπτωση, σε μια ομάδα πρώτος στόχος να είναι ο προπονητής και μετά οι παίκτες.

Ο μεγαλομέτοχος θα τα ακούσει τελευταίος. Φταίει, δεν φταίει. Η εξέδρα δεν είναι αστυνομία, ούτε εισαγγελέας, ένα δικαστήριο να διερευνήσει αν φταίνε οι παίκτες, ο προπονητής, ο πρόεδρος, η διαιτησία. Η εξέδρα θα ρίξει μπινελίκια και όποιον πάρει ο χάρος μόνον αν η ομάδα πάρει την κάτω βόλτα ή βρεθεί πάλι εκτός ζαχαροπλαστείου. Χωρίς και με γλυφιτζουρι στο στόμα.

Γιατί τα βάζουν με τον πρόεδρο; Επειδή είναι το κουμάντο. Και στο φινάλε κάπου θέλουν να ξεσπάσουν οι οπαδοί. Κάποιος να τα ακούσει. Δεν είναι ανύπαρκτοι οι οπαδοί, έχουν φωνή και θα την  βγάλουν έξω τη γλώσσα. Γαμώ το ποδοσφαιρικό τους φιλότιμο.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΤΗΣ ΤΟ... ΔΙΝΟΥΝ