ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

 
Κερδίζει αύριο Σάββατο στο Βόλο ο Παναθηναϊκός στον τελικό του κυπέλλου. Είναι της πλάκας όποιος ισχυριστεί πώς με τη νίκη του απόδειξε την ανωτερότητά του και ότι τον αδικεί η τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. 
Δεν νικάει στον τελικό ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Άρης. Της πλάκας είναι και όποιος ισχυριστεί ότι ο κυπελλούχος 2024 απέδειξε πώς δεν του ταιριάζει η πέμπτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος..

Αγωνιστικά, όποιο αποτέλεσμα κάτσει, δεν θα αποδειχθεί τίποτα. Επιτέλους! Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για μπάλα. Ένα παιχνίδι όπου όλα είναι μέσα. Το ξέρουμε από καταβολής ποδοσφαίρου. Χάνει και η καλύτερη ομάδα από την κατώτερη. Κρίνουν το αποτέλεσμα η ατυχία, τα δοκάρια, ένα λάθος του διαιτητή, μια κακή στιγμή ποδοσφαιριστή, τερματοφύλακα.

Ένα είναι σίγουρο. Βέβαιο. Υπερβέβαιο. Στάνταρ μέγα. Και αξίζει να ποντάρουμε τα λεφτά μας σ' αυτό. Επειδή δεν μιλάμε μόνον για ποδόσφαιρο, αλλά και για παιχνίδι στην Ελλάδα. Με αντιπάλους ελληνικές ομάδες. Δεν θα υπάρξει σεβασμός στο αποτέλεσμα. Αυτό είναι το ακτύπητο στάνταρ. Στο πρόγραμμα είναι τα παράπονα. Οι διαμαρτυρίες. Οι χυδαιότητες. Όχι η αναγνώριση του νικητή από τον ηττημένο.

Διαβαστε ακομα:

ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ