ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ... ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥΣ

 

Εδώ είναι Ελλάδα. Τρώμε τη φάπα στη μάπα κάθε μέρα. Μη το ξεχνάμε ποτέ. Μια κουβέντα μόνο αρκεί. Από την εποχή του ανένδοτου αγώνα του Γεωργίου Παπανδρέου, πατρός του Αντρέα, παππού του Γιώργου, από το 1961 μέχρι σήμερα ένα είναι το κυρίαρχο σύνθημα στο μπουρδέλο, ΑΛΛΑΓΗ. Επειδή τίποτα δεν αλλάζει, μονάχα οι κυβερνήσεις.

Πουλάνε ''αλλαγή'' σε λαό που δεν γουστάρει καμιά αλλαγή, παρά μόνο να βελτιωθεί η οικονομική τους κατάσταση. Απευθύνονται σε απελπισμένους, σε κόσμο που και να μην είναι απελπισμένος, η εκάστοτε αντιπολίτευση προσπαθεί να τους πείσει ότι πεινάνε, υποφέρουν, δεν αντέχουν άλλο. Για να ψαρεύουν ψήφους χωρίς απόχη.

Επί του θέματος. Μια από τα ίδια θα 'ναι και το προσεχές πρωτάθλημα. Το πράμα στο πρωτάθλημα μπήκε σε λούκι. Σε καλό λούκι. Θα 'ναι πρωτάθλημα πάλι καλλιτεχνικό, όπως το προηγούμενο. Επιθεωρησιακό, και με λιγώτερες υποψίες. Ήδη προέκυψε το απίθανο. Το σήκωσε ο ΠΑΟΚ και μιλιά οι αντίπαλοι. Το ίδιο θα συνέβαινε αν το έπαιρνε η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Τέρμα αυτά που ξέραμε, να το παίζουν εισαγγελείς όσοι το χάνουν. Τα γνωστά και πολυμεταχειρισμένα.
Και το πρωτάθλημα 2024-25 δεν θα κριθεί στα ντέρμπυ. Ανατριχιάζει ο οπαδός της μεγάλης ομάδας με τις απώλειες στα παιχνιδάκια με τις μικρές ομάδες. Και εντός και εκτός έδρας. Βαθμοί πεταμένοι. 
Έτσι είναι, όμως. Έτσι θα κληρώσει και στο νέο επεισόδιο. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ