Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΜΕ ΑΕΚ

 
Ποιος τίγρης; Ο κόσμος πλέον το χώνεψε. Ο παλιός Μελισσανίδης δεν υπάρχει. Ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Ο του ποδοσφαίρου είναι άλλος άνθρωπος, όχι αυτός που ξέραμε. Έχει αλλάξει, και δεν υπάρχει επιστροφή. Έχεις να κάνεις με άτομο, με προσωπικότητα, με μέγεθος, όχι κάποιον γραφικό με την πίεση να τσουρνέψει εντυπώσεις. 
Αυτό που στον Μελισσανίδη δεν αλλάζει με τίποτα είναι η σχέση του, ο δεσμός του με την ΑΕΚ. Γεννήθηκε ΑΕΚ ο Κοκκινιώτης, όσο ζει θα ‘ναι ΑΕΚ, πάντα κοντά σ’ ό,τι νοείται, εκφράζει, συμβολίζει η λέξη με τα τρία γράμματα.
Το πρωτάθλημα πλέον δεν είναι υπόθεση μόνο του Ολυμπιακού. Είναι και του ΠΑΟΚ. Είναι και της ΑΕΚ. Ο μεν Μαρινάκης, κι όχι μόνον με τις κινήσεις του δημόσια, έδωσε τα ρέστα του για να το ξαναπάρει. Του δε Ιβάν η επιτυχία του 'ρθε κατάκεφαλα από τον ουρανό. Σε απόσταση από την πιάτσα ο Ρώσος, ουδεμία σχέση με τον πρώην αντιδήμαρχο Πειραιά, πήρε το πρωτάθλημα διότι απλά του κλήρωσε. Τι σημαίνει αυτό; Πολλά Ίσως  να μπήκε σ' άλλη πατέντα το πρωτάθλημα.΄. 

Ο Μελισσανίδης; Παραμένει αυτός που είναι από τότε που επέστρεψε, το 2013.. Παρελθόν ο «τίγρης» του παρασκηνίου και του προσκηνίου (φώτο). Δια νόμου έχει απαγορεύσει στον εαυτό του να εκτεθεί.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ!...