Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ!

 
Χάσαμε την ώρα μας. Τελικός κυπέλλου και κέρδισε ο πιο τυχερός. ο Παναθηναϊκός με γκολ στο 97, ένα λεπτό και πέραν της δικαιολογημένης καθυστέρησης που αποφάσισε η διεθνούς φήμης και αξίας Γαλλίδας ρέφερυ, της 40χρονης Στεφανί Πράπαρ.
Χάσαμε την ώρα μας διότι ναι μεν ήταν τελικός κυπέλλου, αλλά το ποδόσφαιρο που είδαμε ήταν γάμα εθνικής, Μην πούμε λεπτομέρειες, το αποτέλεσμα με σκόρερ από παίκτη αλλαγής, δεν λέει τίποτα.
Γιατί βλέπεις ποδόσφαιρο, όπως και κάθε θέαμα; Όχι, βέβαια, για να φας στη μάπα τη... μάπα. Τι άλλο παρά μάπα σκέτη ήταν ο τελικός και, μάλιστα, μη ξεχνάμε, το πιο βασικό. Έγινε τελικός χωρίς κόσμο. Η μεγαλύτερη ντροπή είναι να μην υπάρχουν θεατές στο γήπεδο. Κι αυτό αφορά όλο το σύστημα της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας.
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, αφού απέκλεισε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο κύπελλο, πήρε την κούπα. Ο δε Άρης που έδειχνε περισσότερο σταθερός στον τελικό, κατάφερε να δει δυο κόκκινες σε πέντε λεπτά μετά την απόφαση της διαιτητίνας να αφήσει με δέκα τον Παναθηναϊκό. Αυτό λέγεται και ψιλοαυτοκτονία. 
Σημειώνομε απλά ότι ο τελικός ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Στα play-off ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 εκτός τον Άρη και έχασε 1-0 στη Λεωφόρο. Στο πρωτάθλημα ο Παναθηναίκός διεκδίκησε τον τίτλο, ενώ ο Άρης ήταν εκτός πλάνου. Αυτή η διαφορά ανάμεσα στους δυο αντιπάλους στον τελικό δεν... φάνηκε σε καμιά περίπτωση. Όλα ήταν μέσα. Ακόμα και το ότι ο κυπελλούχος θα έπαιρνε την παρτίδα εκτός... χρόνου.   
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ