ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ

 
Φάρσα είναι να λες ''πρωτάθλημα'' αυτό του μπάσκετ με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μόνους διεκδικητές. Για ποιο... πρωτάθλημα μιλάνε όταν καπελώνεται και μέχρι κάτω από τα αυτιά από δυο μονάχα αντιπάλους, Τρίτος δεν υπάρχει, δεν τον βλέπεις ούτε με κυάλια. Άσε ότι από την αντιπαλότητα των δυο μονομάχων παράγεται εμετός σκέτος, δηλητήριο χωρίς αντίδοτο. Κι αυτό το έργο - εδώ είναι η μεγάλη πρόκληση- κρατάει χρόνια και είναι αποδεκτό απ' όλους. Τις ίδιες τις ομάδες, τον κόσμο του μπάσκετ και, βέβαια, τα μμε.
Καμιά αντίδραση, έστω για τα μάτια γι' αυτό το ανθυγιεινό σκηνικό. Οι μόνοι που δικαιολογούνται είναι όσοι έχουν ανομολόγητη κονόμα από την long play αθλιότητα. Ένα ολοκάθαρο γήπεδο, ανοικτό για πάρτη της χουλιγκανοκρατίας. Τι άλλο! Αστείο, ανέκδοτο να γίνεται λόγος για... πρωτάθλημα, για ανταγωνισμό και επαγγελματικό μπάσκετ. Συνεχίζονται οι παραστάσεις με το δίπολο της ντροπής. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.
 
Τι να γίνει; Τι άλλο, παρά να καταργηθεί το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η λογική πρόταση. Ή να φτιαχτεί ένα καινούργιο κόλπο, τουλάχιστον να μη διασύρεται το μπάσκετ. Οι χούλιγκαν των δυο κλαμπ δεν θα έχουν αντίρρηση να παίζουν οι ομαδάρες τους ένα ή δυο παιχνίδια κάθε εβδομάδα μεταξύ τους όλη τη σαιζόν. Μόνο αυτοί, δεν έχουν ανάγκη τρίτο στην παρέα για να εκδηλώνουν τα... φίλαθλα συναισθήματα τους.. 
Διαβαστε ακομα:

ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ...