Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ

 
Ο κύκλος Μελισσανίδη έκλεισε και δεν ξανανοίγει. Το Μη λες ''Ποτέ'' δεν  ισχύει. Το τέλος του τίγρη στην λατρεμένη του  ΑΕΚ είναι γεγονός και απόλυτα ξεκάθαρο. Δηλαδή; Ξεκάθαρο κι αληθινό. Δηλαδή; Ο κύριος Μάριος Ηλιόπουλος είναι το αφεντικό στην ομάδα. Στο σύστημα ΑΕΚ, όπως το εξέλιξε ο Μελισσανίδης.
Οι αλλαγές προσώπων στις ομάδες, ακόμα και τις μεγάλες, ακόμα και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, παίζουν διάφορα και ποικίλα σενάρια. Μη ξεχνάμε τη μαϊμού μεταβίβαση του  πακέτου μετοχών του Ανδρέα Ζαφειρόπουλου στον ''ιδιοκτήτη'' Στράτο Γιδόπουλο. Στην υπόθεση Μελισσανίδη- Ηλιόπουλου ουρανός είναι καθαρός και δεν παίζει ούτε σκια. 
Ο Μςλισσανίδης παραδίδει στον Ηλιόπουλο έτοιμη ομάδα, άξια για πρωταθλητισμό, με μηδέν χρέη, με γεμάτο ταμείο και εγκαταστάσεις ζηλευτές, άγνωστες και  μακριά από τα δεδομένα των αντιπάλων. Μη ξεχνάμε ότι ο Κόκκαλης το 2010 παρέδωσε στον Μαρινάκη ένα ναυάγιο Ολυμπιακό, έναν αγνώριστο αγωνιστικά Ολυμπιακό.
Θηρίο είναι ως επιχειρηματίας ο Ηλιόπουλος. Κατάλληλης ηλικίας και απόλυτα ενεργός. Αυτή είναι η γκραν σουξέ επιτυχία Μελισσανίδη. Δεν φεύγει από την ΑΕΚ, ούτε θα εγκατέλειπε ποτέ, παρ' ό,τι σήμανε το κλείσιμο του ιστορικού του κύκλου στην ομάδα, αν δεν έβρισκε τον κατάλληλο στα μέτρα και το επίπεδο της ΑΕΚ. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ