Η ΑΕΚ ΕΚΑΝΕ 4-3 ΤΟ 4-0 ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ

 
Ανδόρα. Τι είναι αυτό. Είναι τόσο μικρή που δεν το λες και δεν είναι χώρα πραγματική. Για να ξέρουμε τι λέμε το ''πριγκηπάτο της Ανδόρας'', χωμένο ανάμεσα στην Ισπανία και την Γαλλία δεν έχει περισσότερους  από 90.000 πληθυσμό. Μια υποψία κράτους πάνω σε βουνά με εννέα χωριά (φώτο). Και η Ίντερ Εσκαλδες που έπαιξε χθες με την ΑΕΚ δεν είναι η καλύτερη στην Ανδόρα. 
Ποια είναι το γαμώτο; Αυτή η Ίντερ έβαλε τρία γκολ στο γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν κέρδισε την ελληνική ομαδάρα, δεν πήρε ισοπαλία, αλλά σκοράρισε τρεις φορές. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά. Να κερδίζει η ΑΕΚάρα 4- 0 στην  έδρα της, μάλιστα σε γιορταστικό παιχνίδι. με την έννοια ότι είναι το παρθενικό της νέας σαιζόν, και να δέχεται τρία (αριθμός 3) τέρματα από αντίπαλο κάργα κατώτερο. Σα να έπαιζε μια διμοιρία ανταρτών από το απέναντι καφενείο κόντρα σε σύνταγμα στρατού άρτια οπλισμένο 
Άγνωστο τι θα γίνει στη ρεβάνς μετά από μια εβδομάδα. Και  αδιάφορο, στο φινάλε.Στο ποδόσφαιρο ασχολήσαι μόνο με τα πεπραγμένα. Τι έγινε στο χθεσινό πρώτο ματσάκι. Ξεβράκωμα. Αυτό έγινε στην ΑΕΚ με προπονητή τον Αλμέιδα. Η γνωστή ΑΕΚ. Χάνει παιχνίδια δικά της. Καταδικά της. Δίνει δικαιώματα στον αντίπαλο, ο οποίος ούτε στον ύπνο του ελπίζει να πάρει βαθμό. Να κάνει ευκαιρία εκτός έδρας σε αντίπαλο με διαφορά ανώτερο σ' όλα τα επίπεδα.
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τρία γκολ έφαγε η ΑΕΚάρα στο γήπεδο της από ομαδίτσα της... Ανδόρας, μια ομάδα χωριών υπό την προστασία της Ισπανία και Γαλλία.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΛΑΜΕΛΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο... ΜΑΡΙΟΣ