ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

 
Μην σταθούμε στο 4-0 εκτός έδρας και στη ρεβάνς της ΑΕΚ με την κάποια Ίντερ από Ανδόρα μεριά. Μη ξεχνάμε πως μιλάμε για ποδόσφαιρο, ό,τι πιο πούστικο και αναξιόπιστο. Η αντίπαλος της ελληνικής ΠΑΕ στην Αθήνα έβαλε τρία ( αριθμός 3 ) .γκολ και  στην έδρα της δεν σκόραρε. Παρ ΄ό,τι την έπαιξε την ΑΕΚ, κανονικά και πανηγυρικά. Ομαδίτσα ήταν αυτή στην οποία έχει την ευθύνη ο Αλμέιδα, ένα φουκαριάρικο πράγμα, ούτε για λύπηση.   
Τι να μιλήσουμε, για μπάλα; Όχι, βέβαια. Μιλάμε για την ιστορική επιτυχία της ΑΕΚ.. Χωρίς πλάκα κατάφερε ένα μοναδικό επίτευγμα. Να πραγματοποιήσει τη χειρώτερη εμφάνιση της Ιστορίας της. Πράγματι, η ΑΕΚ δεν ήταν απλά κακή, ήταν ένα μάτσο χάλια. Κατάφερε να μη βλέπεται το ματσάκι και να γίνει μια ακόμα πλαστογραφία στο ποδόσφαιρο. Η αληθινά καλύτερη ομάδα, αυτή η εκτός χάρτη αντίπαλος ίντερ της Ανδόπρα να είναι σ' όλα καλύτερη της ΑΕΚ.
Την προσεχή Τρίτη θα παίξει πάλι για το κόνφερενς με μια αρμένικη ομαδίτσα, στο όνομα Νόα, ιδιοκτησίας ενός υπουργού. Το ματσάκι θα γίνει εκτός έδρας, σε γηπεδάκι τριών χιλιάδων θέσεων. Και μιλάμε για... Ευρώπη, για αναμέτρηση.. ευρωπαϊκή; Φαβορί είναι η ΑΕΚ και θα το πανηγυρίσει αν περάσει στους ομίλους; 
Διαβαστε ακομα:

ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ