ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... , ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

 
Ένα γκολ, μόνο ένα γκολ,πιο σωστά αυτογκολ κατάφερε η  ΑΕΚ και στις καθυστερήσεις. Επόμενο να αποκλειστεί στη ρεβάνς από μια αρμένικη αντίπαλο, ομάδα έξω τον ευρωπαίκό ποδοσφαιρικό χάρτη. Τι συμβαίνει στην ΑΕΚ και το ερώτημα μόνο φιλολογικό δεν είναι. Ένα μάτσο χάλια η ομάδα και στο τέταρτο παιχνίδι της στην Ευρώπη. 
Το πράμα μιλάει μόνο του. Λείπει μόνο η απάντηση. Με κατώτερες ομάδες στο δρόμο της η ΑΕΚ δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει πρόβλημα. Σοβαρό πρόβλημα είναι αυτό. Το να πεις το πιο εύκολο, πως οι παίκτες, κάποιοι παίκτες δεν γουστάρουν τον Αλμέιδα, είναι παλαιάς κοπής εξήγηση. 
Αρχίζει το ματσάκι και βλέπουμε από τη μια μια νευρική ΑΕΚ και από την άλλη μια καλά οργανωμένη ομάδα, πολύ καλύτερη σε σύγκριση με το πρώτο ματς. Νευρική και κακή ΑΕΚ διότι απλά και απλούστατα δεν είχε αυτοπεποίθηση. Εμπιστοσύνη στον εαυτό της ότι αξίζει πράγματι την πρόκριση.
Στο 94 και στο 0 - 0 η κάποια ομάδα από την Αρμενία είχε πολύ καλή ευκαιρία στην μικρή περιοχή της ΑΕΚ. Καμιά έκπληξη κι αν κέρδιζε τελικά το ματσάκι της ρεβάνς η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στην Αθήνα. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ, ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ