ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ

 
Ποιος το περίμενε; Μόνο όσοι έχουν  σχέση με το ποδόσφαιρο. Όταν μια ζωή είσαι ο άσχετος με το αντικείμενο μπάλα, μόνο τότε πιάνεσαι αδιάβαστος με το αποτέλεσμα. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα και μας πλάκωσαν οι εκπλήξεις. Έτσι έγινε. Όχι μόνο η έκπληξη από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ένας κουρασμένος Παναθηναϊκός, κυρίως δυσκίνητος, ταλαιπωρημένος, βαριόταν και να... ξεκουραστεί στο χορτάρι, κατάφερε να χάσει στην πρεμιέρα. Η ομάδα η ευρωπαϊκή, η υποψήφια για πρωτάθλημα, η ενισχυμένη με μεταγραφές, δεν βλεπόταν. Έβγαλε και τα ενενήντα στην παραλία, στα ρηχά νερά. Πως να έπαιρνε ισοπαλία; Δέχθηκε το γκολ αρχές στην επανάληψη και δεν το... κατάλαβε. Καμιά συγκίνηση. Καμιά αντίδραση. Γιατί; 
Ο  νικητής εκτός έδρας του Άγιαξ, με Αστέρα ήταν μια... άλλη ομάδα, δεν βλεπόταν, μόλις τρεις μετά. Ήταν ένα... άλλο πράμα. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. 
Δεν έκανε την έκπληξη μόνο ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα. Και ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, και το πρώτο φαβορί Ολυμπιακός απογοήτευσαν. Μιλάμε ποδοσφαιρικά, άρα δεν στεκόμαστε μόνο στο αποτέλεσμα. Έκπληξη, λοιπόν, με τον τρόπο που κέρδισε και αφού δέχθηκε δυο γκολ στην Τούμπα από τον Πανσερραϊκό ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ. Και ο Ολυμπιακός κέρδισε καθαρά τον Βόλο εκτός έδρας. αλλά με εμφάνιση που προβλημάτισε.. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΣΚΑΡΤΟ ΘΕΑΜΑ;