Η ΑΕΚ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ... ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ

 
Δεν έκανε τίποτα άλλο η ΑΕΚ παρά να δείξει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο πως είναι εκτός πρωταθλήματος. Άσε τους μπουκ να λένε τα δικά τους, ότι έχει δεύτερη τύχη για το κατσαρόλι, μετά τον Ολυμπιακό και πριν τους; ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό. Αφήνουμε και τις σάχλες για την καταραμένη 2η αγωνιστική. Μιλάμε σοβαρά ή αεριζόμαστε;  
Στο 87 ισοφάρισε  1 - 1 τη ν Λαμία η ΑΕΚ του Αλμέιδα και της Ιστορίας της. Έτσι είναι. Και της Ιστορίας της, βέβαια. Δεν είναι μόνο η ομάδα του άλφα και του βήτα προπονητή, και προέδρου και παικτών. Η φανέλα έχει μια προϊστορία, δεν την βγάζεις από τη μέση. Μια άλλη φανέλα θα έδινε κολλητό κια δεύτεροι πρωτάθλημα την περασμένη σαιζόν. Φιλολογίες  Πιθανόν. 
Τρώει στη Φιλαδέλφεια το γκολάκι η ΑΕΚ και ισοφαρίζει στο 87. Αυτό λέει πολλά, αν όχι τα περισσότερα. Θα μπορούσε να νικήσει; Αυτό δεν είναι ερώτημα. Και να χάσει μπορούσε η ΑΕΚ. Άλλο περιττό ερώτημα  Σημασία έχει ότι η ομάδα έτσι όπως είναι σήμερα δεν δείχνει ικανή να πάρει πρωτάθλημα, να πρωταγωνιστήσει. Ποιος το λέει αυτό; Ο αποκλεισμός από κάποια αρμένικη Νόα. Η ισοπαλία έδρας  με την Λαμία.
Ο αντίπαλος και μέσα στην έδρα της ΑΕΚ δεν την φοβάται. Στο ποδόσφαιρο από καταβολής μετράνε τα γκολ. Όχι οι... τελικές και οι ημιτελικές προσπάθειες στην αντίπαλη περιοχή. Ούτε τα κόρνερ και τα σουτ στα δοκάρια. Στις καθυστερήσεις και μετά το 1-1 ο Κοϊτά βρήκε το δοκάρι της Λαμία;. Θα μπορούσε να γίνει το 2 -1. 
Και να κέρδιζε η ΑΕΚ η ουσία είναι μία. Αυτή η ΑΕΚ δεν πάει για πρωτάθλημα. Δεν την φοβάται και ο κατώτερος αντίπαλος.
Διαβαστε ακομα:

ΧΡΕΟΝΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ Ο ΜΗΤΣΟΣ