ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 
Οδήγησε τη ν κούρσα στην μεγαλύτερη πορεία της την περασμένη σαιζόν ο Παναθηναίκός, αλλά τελικά τερμάτισε... τελευταίος. Έτσι είναι. Τέταρτος σημαίνει έσχατος, διότι οι τέσσερις ομάδες κορυφής έχουν το δικό τους πρωτάθλημα. Το δικό τους ανταγωνισμό. Ο Παναθηναίκός, λοιπόν, στο περασμένο πρωτάθλημα ήλθε τέταρτος, μετά του; ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Ενισχύθηκε η ομάδα, όχι για να επαναλάβει τον εαυτό της αλλά να σηκώσει την κούπα. Και ήδη μετά από τρία παιχνιδάκια στην έδρα της έχει μείνει πίσω πέντε βαθμούς από την κορυφή. Ερώτημα κρίσιμο. Στην Λεωφόρο ήταν πράγματι ομαδάρα η Καλλιθέα ή τόσο κακός ο Παναθηναίκός ο οποίος έδωσε το δικαίωμα στον μικρό αντίπαλο να ζητάει δικαιολογημένα τη νίκη. 
Το έβλεπες και έτριβες τα ματάκια σου. Δεν ήταν μόνο ομαδάρα η ομαδίτσα που μετά από χρόνια και ζαμάνια επανήλθε στην μεγάλη κατηγορία. Κόντρα στις πράσινες φανέλες είχε απαιτήσεις! Έκανε περισσότερες τελικές, 24 στον αριθμό. Και το 2- 2 την αδικεί. 
Το ματς χάθηκε για την Καλλιθέα διότι αμέσως μετά το 2-1 υπέρ της με τον 40χρονο Βαλμπουενά στο 80 διότι κλείστηκε στην περιοχή της και, τελικά, δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις..
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ