Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ, ΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ...

 
Δεν ήταν καλή η εθνική στο πρώτο της παιχνίδι με στόχο να προκριθεί στο μουντιάλ. Αν είναι μέσα στις ομάδες της κορυφαίας διοργάνωσης και αντίπαλος σαν την Ελλάδα, τότε να σταματήσουμε να βλέπουμε μπάλα. Για σκέψου! Μουντιάλ με ομαδούλες σαν την Ελλάδα και την Φινλανδία, που δεν βλεπόντουσαν χθες στο Καραϊσκάκη.
Με το δεξί έκανε πρεμιέρα η εθνική  Ελλάδος, μ' ένα 3-0 που εντυπωσιάζει όποιον δεν είδε το ματσάκι από την τηλεόραση. Με εννέα διεθνείς στους 14 που χρησιμοποίησε ο Γιοβάνοβιτς να βγάζουν μεροκάματο στο εξωτερικό. Άσχετο αυτό. Άσχετο και το ότι δεν έπαιξε ούτε ένας ποδοσφαιριστής από τον Ολυμπιακό. Πρώην των ερυθρολεύκων είναι οι Τσιμίκας και Μπουχαλάκης.
Τι σημασία έχει η αξία των ποδοσφαιριστών. Μετράει πόσο ζυγίζει η ομάδα. Κι αυτή που πήρε την Φινλανδία με 3 -0 ας πούμε πως είναι ακόμα στο ψάξιμο. Και στην πορεία θα σουλουπωθεί. Θα βελτιωθεί. Θα αυξήσει το ρυθμό της και θα απειλεί τον αντίπαλο.
Η Φινλανδία έπαιζε λες και ήταν γηπεδούχος. Ανίκανη, όμως, να φτιάχνει ευκαιρίες, μικρή ομάδα. Ο τερματοφύλακας της έκανε παιδική γκέλα κι έτσι άνοιξε το σκορ και λογαριασμό ο Ιωαννίδης. Τη συνέχεια θα δούμε μεθαύριο Τρίτη στο ματς με την Ιρλανδία. Η Αγγλία, το φαβορί του ομίλου θα αντιμετωπίσει την Φινλανδία.
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ''ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ''