ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ

 
Τι βλέπουμε στη φώτο, λίγα μόλις λεπτά το ντέρμπυ στην Τούμπα; Αντίπαλοι των δυο ομάδων, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, να μην έχουν να χωρίσουν τίποτα μετά το τέλος του αγώνα. Τι, δηλαδή; Να έρθουν στα χέρια για να ικανοποιήσουν κάποιους μαλάκες της εξέδρας. Δυστυχώς δεν το έχουν μάθει και ούτε πρόκειται να το μάθουν ποτέ αυτοί οι κάποιοι γραφικοί, ότι μπάλα είναι και τίποτα άλλο. 
Στο παιχνίδι. Πολύ καλό. Πάρα πολύ καλό. Γεμάτο ματς και δεν του έλειψαν τα... γκολ! Τα είχε όλα. Άσε κάποιους να ψάχνουν αν ήταν... δίκαιο ή όχι το αποτέλεσμα. Το ζήτημα είναι ότι ικανοποίησε με το παραπάνω. Κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι τις καθυστερήσεις. Τι άλλο περιμένει κανείς από ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπυ;
Δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Ούτε ο Παναθηναϊκός. Κέρδισαν, όμως, όσοι είναι σωστοί στις προσδοκίες τους από μια αναμέτρηση κορυφής. Και οι δυο αντίπαλοι είχαν αξιοπιστία αγωνιστική και δικαίωσαν τη φανέλα τους. Πράγματι είναι δυο ομάδες ικανές να υπολογίζονται ως άξιες υποψήφιες να πρωταγωνιστήσουν. Αυτό θέλουμε. Ομάδες, όσες περισσότερες, τόσο καλύτερα για το πρωτάθλημα.. . 
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΛΥ ''ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ'' ΞΗΓΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ