Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ...

 
Κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι πιο ακριβοί στο πρωτάθλημα, με τη φανέλα του Ολυμπιακού την άλλαζαν στο γήπεδο του Άρεως. Και ποιοι ήταν το αποτέλεσμα; Έχασε ο Ολυμπιακός, το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, όχι οι ποδοσφαιριστές του, που πιάστηκαν κορόιδο από τον Άρη. Για μια στιγμή! Μη βιαζόμαστε... Πολύ τρέχουμε, φτάσαμε στο παιχνίδι με τον Άρη και ξεχάσαμε το προηγούμενο, εκείνο στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Παναιτωλικό!
Τι έγινε στο Καραϊσκάκη την προηγούμενη αγωνιστική; Δυο πράγματα έγιναν. Ένα, ότι ο Ολυμπιακός, με το πιο ακριβό ρόστερ μακράν δεν πέτυχε γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό, που πιθανόν να αλλάξει κατηγορία την προσεχή σαιζόν. Και, δεύτερον, να παραχωρήσει ισοπαλία ο Ολυμπιακός στον Παναιτωλικό.
Έβαλε γκολ στου Χαριλάου ο Ολυμπιακός, αλλά στο 96, τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Όταν ο Άρης είχε χαλαρώσει, σκεπτόταν τα πανηγύρια για τη νίκη 2-0 επί του Ολυμπιακού, διότι δεν υπήρχε χρόνος να ανατραπεί το αποτέλεσμα, το 2-0.
Δεν έκανε φάσεις στο τέρμα των γηπεδούχων ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός κι έβγαλε το ματς στα ρηχά νερά. Δεν απάντησε στα δυο γκολ του Άρη, απλά είχε την κατοχή στο τόπι και... μέχρι εκεί. Δεύτερη νίκη του Άρεως και δεύτερη γκέλα, ακόμα πιο βαρειά, του Ολυμπιακού.
Διαβαστε ακομα:

 

ΟΙ ΓΚΕΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ