Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ

 
Κάπου στη μέση της βαθμολογίας βόσκει ο Παναθηναϊκός και επόμενο να έχουν ξεκινήσει τα εφιαλτικά ερωτήματα. Κι αν χάσει την Κυριακή από τον Ολυμπιακό σε ντέρμπυ έδρας, τότε θα σημάνουν  οι.... εξελίξεις. Δεν γίνεται διαφορετικά. Θα την πληρώσει ο προπονητής. Γνωστά πράγματα. Αναπόφευκτα.
Έξι μόνο γκολ πέτυχε η ομάδα στα έξι μέχρι σήμερα παιχνίδια. Δεν είναι λίγα, απλά. Είναι και κάτι άλλο ιδιαίτερα βαρύ. Ομάδα που ξεκινάει με στόχο τον κούπα είναι εκτός προγράμματος αν δεν έχει σκοράρει σ΄ όλα τα ματς, τουλάχιστον. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε μόνο σε τρία ματς και με αντιπάλους δεύτερους. Τρία γκολ στον Πανσερραϊκό, δύο στην Καλλιθέα κι ένα στον Λεβαδειακό. Στην σούμα έξι και όλα στην έδρα του. Μηδέν γκολ εκτός έδρας.
 
Μιλάνε τα φάκτα. Που πάει ο Παναθηναϊκός; Μια κουβέντα είναι να πεις ότι είναι ενωρίς. Τι θα πει αυτό; Δεν ισχύει για ομάδα αιχμής. Για ομάδα που έχει ενισχυθεί και δεν... φαίνεται η ενίσχυση της, Ατυχία; ίσως. Το σίγουρο είναι ότι έχουν γίνει λάθη. Χοντρά λάθη. Που σημαίνει πως δεν είναι βέβαιο πως η δουλειά θα στρώσει με την απομάκρυνση του παγκάρχη.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΕΥΡΩΠΗ