Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ... ΑΓΡΙΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

 
Έχασε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο, Το σωστό, βέβαια, είναι  να πούμε ότι κέρδισε ο Παναιτωλικός κι ακόμα πως άξιζε τους τρεις βαθμούς στο σακούλι του. Κι ακόμα τα πήγε καλύτερα φέτος με την ΑΕΚ. Πέρυσι, μήνα Δεκέμβριο, πρώτο ματς του β' γύρου, η ΑΕΚ προηγήθηκε στο τέταρτο κιόλας με 2-0, αλλά ο Παναιτωλικός ισοφάρισε 2-2. 
Καλούτσικη ήταν η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΚ χθες στο Αγρίνιο, αλλά ο αντίπαλος ήταν ορκισμένος. Αγωνίστηκε φανατικά, τα έδωσε όλα και δεν ήθελε να φύγει ηττημένος. Μηδέν - Μηδέν το ημίχρονο και στην επανάληψη η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη σε σύγκριση με το Ά. Από την άλλη ο άριστος αμυντικά Παναιτωλικός συνεχίζοντας το σερί του (τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς) ισορρόπησε το ματς και κτύπησε μια και καλή. Ένα - μηδέν. Δεν έδειχνε ικανή η ΑΕΚ να ανατρέψει την κατάσταση.
Ε, μην μείνει αήττητη η ΑΕΚ, δεν είναι δίκαιο. Κι αν δεν κερδίσουν σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται να γίνουν όλοι παρέα και ισόβαθμοι στην κορυφή.
Τα περί αδικίας από τη διαιτησία δεν τιμούν την ΑΕΚ. Ομάδα κορυφής είναι, κάνει πρωταθλητισμό και αντίπαλος είναι ο Παναιτωλικός, ομάδα άλλης κατηγορίας. Ούτε για αουτσάιντερ δεν λογίζεται. Ούτε έναν παίκτη έχει πρωτοσέλιδο. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΠΥ;