ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

 
Άρης και ΠΑΟΚ με 17 βαθμούς το ένα ζευγάρι στην κορυφή της βαθμολογίας και με 15 βαθμούς ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Αυτή είναι η κατάσταση στο πρωτάθλημα μετά και την όγδοη αγωνιστική. Δηλαδή. Μην λαμβάνουμε υπ' όψιν όχι τα γκάλοπ στην πολιτική αλλά και στη μπάλα. Όλα γίνονται. Και τίποτα δεν μπορεί κανείς να προβλέψει. Λεφτά στον κουβά. Χαμένα.
Η ΑΕΚ δεν κέρδισε και δεν κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή. Ούτε ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και έχασε την πρωτιά στη βαθμολογία. Το λάθος είναι να πει κανείς ότι η ΑΕΚ έδειξε ξεκάθαρα ότι κυνηγάει την κούπα. Καμία ομάδα δεν κρίνεται σ' ένα ματς. Πολύ περισσότερο σε ντέρμπυ. Ο Ολυμπιακός ήταν υποψήφιος πρωταθλητής κόντρα στον Παναθηναίκό, αλλά ρούφηξε το αβγό του στο Καραίσκάκη με τον.. Λεβαδειακό. 
Κλείνουμε τα μάτια στα στατιστικά δεδομένα του παιχνιδιού. Μακράν καλύτερη η ΑΕΚ στην κατοχή της μπάλας, στα κόρνερ και στις τελικές, αλλά το τελικό 1 - 1 δεν είναι άδικο. 
Καλό, πολύ καλό παιχνίδι και μπράβο και στους δυο αντιπάλους. Πρώτα αυτό, ότι μας ικανοποίησε η δουλειά τους στο γήπεδο  Μετά ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ, με τον τρόπο ο καθένας έψαξαν το γκολ, τη νίκη.
Διαβαστε ακομα:

ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...