ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ... ΑΠΟΤΥΧΙΑ

 
Με τους βαθμούς που τελείωσε το πρωτάθλημα στους δυο γύρους η ΑΕΚ τελείωσε και τα παιχνίδια κατάταξης. Ούτε ισοπαλία δεν κατάφερε να αποσπάσει η ΑΕΚ από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δεν έχει ξαναδίνει τέτοια μεγαλειώδη αποτυχία. Και το πράμα στεφανώθηκε χθες με την ήττα 1 - 0 στην Τούμπα από τον προβληματικό ΠΑΟΚ. Λες ξαι η ομάδα με προπονητή τον Αλμέιδα επιζητούσε την ήττα. Με ποδόσφαιρο οριζόντιο, αν όχι...πισινό, με πολλές αλλαγές στο τόπι μέχρι να βρεθούν σε θέση βολής. Συνήθως οι παίκτες της ΑΕΚ, ολότελα κομπλεξαρισμένοι έχαναν τον έλεγχο του αγώνα, αν βέβαια θαρρεί κανείς ότι προσπάθησαν πράγματι να τον κερδίσουν. 
Τελείωσαν τα play-off και δεν έχει άλλη ήττα για την ΑΕΚ. Την προσεχή σαιζόν ελπίζουμε να ξαναδούμε τον ιδιοκτήτη να πανηγυρίζει σαν οπαδός. Με μια ΑΕΚ διαφορετική, με αλλαγές τόσο στον πάγκο όσο και στο γήπεδο.
Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς των  play-off η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 του ΠΑΟΚ στη Φιλαδέλφεια και, τελικά, έχασε 3-2. Χθες το παιχνίδι ήταν μοιραίο, χαμένο κι αυτό από χέρι. Επειδή η ΑΕΚ ναι μεν είναι ομάδα κορυφής, αλλά αδυνατεί να σκοράρει. Ακόμα και χθες, όπου κράτησε περισσότερο τη μπάλα και είχε περισσότερες από τους γηπεδούχους επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή.
Διαβαστε ακομα:

ΤΕΛΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ