Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ Η ΟΧΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

 
Βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι ο 23χρονος Κωνσταντίνος Τσολάκης, με μπόι 1 μ. 93 και βρέθηκε στην ομάδα το 2018 από τον Πλατανιά. Στο τελευταίο παιχνίδι του  Ολυμπιακού δέχθηκε έξι (αριθμος 6) γκολ. Να ρωτήσετε τερματοφύλακα πως νοιώθει μετά από εξάρα και ελάτε μετά να μου πείτε με στεγνό στόμα.
Τρώει γκολάκια ο Τσολάκης όπου παίζει, άσχετο αν κάποια πιάνονται ή όχι. Το γκολ είναι γκολ για τον τερματοφύλακα, φταίει ή όχι. Και δεν είναι μόνο η εξάρα στη Βαρκελώνη από την Μπάρτσα. Ο Τσολάκης που δεν αποκλείεται να βρίσκεται σε άσχημο φεγγάρι , τις τελεευταίες μέρες δεν τον θέλει καθόλου η μπάλα. Και είναι στον Ολυμπιακό, όχι σε κάποιον... Πλατανιά του πρωταθλήματος. Τρία τέρματα δέχεται από την Σκωτία με την εθνική ομάδα και δυο από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Δύο από την Άρσεναλ κι  άλλα δυο από τον Λεβαδειακό.
Για τον τερματοφύλακα ισχύει ο δικός του λογαριασμός, ανεξάρτητα αν η ομάδα του κέρδισε ή όχι. Μετράει μόνο τι κάνει αυτός κάτω από τα δοκάρια. Νούμερο ένα στον τερματοφύλακα είναι η καλή ψυχολογία. Πολύ περισσότερο από τον όποιον συμπαίκτη του στο γήπεδο. Ποιος φτιάχνει την καλή ψυχολογία στον Τσολακη; Μόνος του ή τον αβαντάρει άλλος. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ