ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

 

Γιατί η Ελλάδα πεινάει; Γιατί είναι αιχμάλωτη στους δανειστές της; Επειδή δεν γνωρίζει να αξιοποιήσει τον εθνικό της πλούτο. Τις 3.000 βραχονησίδες της. Αυτή είναι η αιώνια περιουσία μας. Ο ακλόνητος παράδεισός μας. Στην καλύτερη θάλασσα της γης.

Πουλάς τα βράχια του Αιγαίου και οι καπετάν γαμάω του πλανήτη φτιάχνουν την προσωπική τους γήινη Εδέμ. Η καλύτερή μας.

Φωτιά θα πάρει η εθνική οικονομία αν τα βράχια μετατραπούν σε πολυτελείς χώρους κατοικίσιμους από ανθρώπους που θα αποκτήσουν μετά το ιδιωτικό τους σκάφος το ιδιωτικό τους αεροπλάνο και ένα ιδιωτικό νησί. Θα αρχίσει να γράφει το κονταίρ του δημοσίου ταμείου μόνον από τη συντήρηση των ιδιωτικών νησιών.

Άσε το άλλο. Φεύγεις από το ΝΑΤΟ. Δεν έχεις ανάγκη την προστασία του. Σταματάς και τους εξοπλισμούς. Για ποιο λόγο τα κερατιάτικα;

Ποιος εχθρός, ποια Τουρκία θα απειλήσει την Ελλάδα στην επικράτεια της οποίας θα έχει εγκατασταθεί η ελίτ της παγκόσμιας οικονομίας. Περισσότερο ελληνικό θα είναι το Αιγαίο αν “ξεπουληθούν” όσο το δυνατόν περισσότερες βραχονησίδες. Και δεν θα υπάρχει πρόβλημα υφαλοκρηπίδας ούτε μισό μέτρο από την κωλοτρυπίδα της Τουρκίας.

Διαβάστε ακόμα:

Τα ψαράκια θα τρομάζουν λιγότερο από τα τάνκερ