ΤΑ ΛΥΓΟΥΡΙΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

 

Και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος των Γερμανών είναι. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Να λέμε και τίποτα ζόρικο. Μη μας παρασύρει εντελώς το διαδίκτυο. Δεν θα ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και σε ποιους απευθυνόμαστε 30 χρόνια. Τι λέγαμε;

Οι Έλληνες αντέχουν. Ακόμα. Έχουν πάθει την πλάκα τους οι δανειστές. Κι όχι μόνον οι Έλληνες. Όλοι οι νότιοι, από μερηά δυτική. Άσε τους άλλους, από ανατολή μερηά, συνηθισμένοι ήταν επί κομουνισμού στο σκύψιμο και στο αμίλητο.

Τη δουλειά την κάνουν οι τράπεζες. Οι τραπεζίτες. Ποιος Χίτλερ; Έλα, σε παρακαλώ. Με μπροστάρη την Γερμανία έγιναν οι δύο μεγάλοι πόλεμοι. Πειθαρχημένος λαός, από κοντά και το παραμύθι ότι είμαστε η ανώτερη φυλή, η κυρίαρχη φυλή. Από τους Πρώσους ξεκίνησε η βάση. Η μαγιά. Γεννιότανε ένα αρσενικό και οι Πρώσοι λέγανε ένας ακόμα πολεμιστής.

Γι' αυτό μπήκε μπροστά ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος, πάλι στα γήπεδα της Ευρώπης. Δεν κηρύχθηκε ακόμα; Όχι, έχει δίκαιο, δεν έχει κηρυχθεί ακόμα, όμως έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια ο Γ' πόλεμος.

Ό, τι έγινε, έγινε. Η επόμενη φάση έχει ενδιαφέρον. Ποιοι και πόσοι θα θυσιαστούν. Τα λυγούρια, όμως, είναι ο κίνδυνος θάνατος. Αυτοί που δεν έχουν και τι έχουν να χάσουν. Οι έχοντες, οι ψιλοέχοντες επόμενο είναι να κυττάξουν να προσταστεύσουν ό, τι έχουν. Ό, τι μπορέσουν.

Την Μέρκελ βλέπεις εσύ; Το δένδρο βλέπεις.

Διαβάστε ακόμα:

Ο παίκτης - σημαία της Αμερικής