ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ LAKIS!

 

Έχει παραξευτυλιστεί το έργο. Για έβδομη φορά συνελήφθη ο ξεχωριστός Lakis Gavalas. Και, βέβαια, για έβδομη φορά και το λουρί της μάνας αφέθηκε ελεύθερος. Δεν αποκλείεται να συμβεί και όγδοη φορά.

“Δεν έχω να πληρώσω!”. Τελικά μετά τη δηλωμένη αδυναμία του μόδιστρου και showman διακανονίστηκε η οφειλή του στην εφορία με δόσεις. Σε 36 μηνιαίες και θα αρχίσουν να μετράνε από τις 15 Ιανουαρίου 2015. Άρα;

Μέχρι τότε δεν πρόκειται να ξανασυλληφθεί. Κι αν προκύψει η όγδοη φορά, να! Το λέει ο ίδιος ο Λάκης. Να! Τα 'χει ο Λάκης και τα δείχνει! “Αυτοί θέλουν να με ξεσκίσουν, κι εγώ θέλω να ξαναπάω φυλακή! Τα πέρασα μια χαρά στο κελί μου. Αν ξαναπάω φυλακή η καλύτερή μου, θα ηρεμήσω εκεί...”.

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να τον ξεσκίσουν; Οι καραγκιόζηδες, λέει ο ίδιος. Αυτοί που τον κυνηγάνε.

Τον αφήσανε ελεύθερο και επιτόπου σενιαρίστηκε και εμφανίστηκε στο reality του αντένα. Όχι, θα κάτσει να σκάσει. Μην τον δούμε και Ζαχαράτο. Από κριτής στο dancing with the stars, ο δικός σου γεννημένη ντίβα, καραμπινάτος star να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο, τραγουδιστής, χορευτής, κομπαίρ, κωμικός, διασκεδαστής. Μια χαρά θα 'ναι. Του πάει. Του βγαίνει.

Διαβάστε ακόμα:

Ασε να κάνουμε τη δουλειά μας