ΜΙΑ ΛΙΝΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου που επανέρχεται στη δικαστική επικαιρότητα, έχει απαλλαγεί ο σύντροφος Γιάννης Αγγέλου, με βούλευμα του Αρείου Πάγου. Βεβαίως σύντροφος είναι αυτός ο χλεμπονιάρης, ο αποστεωμένος Γιάννης Αγγέλου. Σύντροφος του Κώστα Καραμανλή. Όχι, δηλαδή, να έχουν καπαρώσει τη λέξη «σύντροφος» οι κομουνιστές.

Πώς να τον πεις τον κολλητό, το πιο στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, τον κύριο Ιωάννη Αγγέλου; Σύντροφος ήταν, σύντροφος είναι του Καραμανλή. Της σχολής Μπαλτάκου και ο Αγγέλου. Και οι δυο είναι κοντοί, πετσί και κόκκαλο, και οι δυο έχουν την ικανότητα να καθίστανται χρήσιμοι σε έναν ισχυρό της πιάτσας.

Επί του θέματος. Απαλλάχθηκε, λοιπόν, ο Αγγέλου για τις κυβερνητικές κομπίνες με το πιο εξουσιαστικό μοναστήρι από την εποχή του Βυζαντίου, το Βατοπέδι. Αλλοίμονο! Αν είχε ευθύνη ο Αγγέλου τότε η δικαιοσύνη θα ακουμπούσε και τον Καραμανλή. Γίνονται αυτά τα πράγματα;

Οι 14 κατηγορούμενοι φταίνε, αν θα αποδειχθεί ότι φταίνε, και πόσοι απ’ αυτούς. Ο Καραμανλής τι ευθύνη να έχει. Πρωθυπουργός ήταν, όχι Κάρολος Παπούλιας και Κωστής Στεφανόπουλος που σαν πρόεδροι της Δημοκρατίας έχουν όλες τις εξουσίες στα χέρια τους.
Το ξέρουμε. Της πλάκας είναι στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός. Ο Σημίτης. Ο Καραμανλής. Ο Παπανδρέου. Κάνουμε εκλογές για να βγάλουμε έναν τουρίστα που θα παριστάνει τον πρωθυπουργό. Πηδάνε την Ελλάδα τα οικονομικά σκάνδαλα σε υψηλό επίπεδο, σε επίπεδο κυβερνητικό και ο κάθε πρωθυπουργός είναι μια λινάτσα. Ένας τίποτας. Γιατί να φταίει.

Διαβάστε ακόμα:

Τρομοκρατήστε τους φοροκλέφτες