ΑΜΟΙΒΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΩΝΥ ΝΤΕΠ

 

Έπιασε μια ταινία; Οι παραγωγοί της επιτόπου σχεδιάζουν τη συνέχειά της. Επειδή θα παίξουν επιχειρηματικά στα σίγουρα. Η δεύτερη ταινία θα έχει τον ίδιον τίτλο, που έγινε πλέον αναγνωρίσιμος, και τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο ορισμός της συνταγής.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής. Φιλμ-σουξέ με Τζώνυ Ντεπ. Έπιασε και το έργο «Οι Πειρατές της Καραϊβικής Νο2»; Πάνε για το Νο3. Και Νο4, και Νο5, όσο τραβήξει η δουλειά.

Ο Τζώνυ Ντεπ αγόρασε βατραχονήσι στην Ελλάδα. Ένα από τα 3.000 που υπάρχουν στο Αιγαίο και το Ιόνιο. Αυτό ανακοίνωσε ιταλική μεσιτική εταιρεία. Ο χολυγουντιανός σταρ
δήλωσε άγνοια.

Η ιταλική εταιρεία που είναι νόμιμη κι όχι πειρατική στη συνέχεια ανακοινώνει ότι ένα ελληνικό νησάκι αγόρασαν μαζύ η Αντζελίνα Τζολύ και ο Μπρατ Πητ. Το ζευγάρι διέψευσε την είδηση. Η ιταλική εταιρεία ξανακτύπησε, για τρίτη φορά. Μιλάμε συγκεκριμένα, νησί αγόρασε μέσω της εταιρείας μας, τον Άγιο Θωμά στον Αργοσαρωνικό, και ο Νο1 διαπλανητικός επενδυτής Ουώρεν Μπάφετ.

Την παραμύθι φούρναρης αγοραπωλησία της νησίδας διέψευσε και ο Μπάφετ. Και πώς αντέδρασε, επιτέλους, η ιταλική μεσιτική εταιρεία; Εϊπαμε ψέματα για να βοηθήσουμε την
Ελλάδα, και τα καταφέραμε! Όλος ο κόσμος έστρεψε το ενδιαφέρον του στην φουκαριάρα την Ελλάδα και σκέπτεται να κάνει επενδύσεις όταν πληροφορήθηκαν πως διάσημοι ρίχνουν λεφτά σε μια χώρα κτυπημένη από την πιο άγρια οικονομική κρίση.

Μη σου πω το άλλο. Να ζητήσουν οι Ιταλοί αμοιβή από τον ΕΟΤ για τη διαφήμιση που μας έκαναν.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι υπέγραψαν τη χρεοκοπία της Ελλάδας