ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 1.500 ΕΥΡΩ

 

Πρόσεξε περίπτωση. Εκτός από τον ΟΠΑΠ που είναι ο φαταούλας της στοιχηματικής αγοράς, παίζουν νόμιμα πλέον και 24 άλλες ιδιωτικές εταιρείες μέσω του διαδικτύου. Ο μεν πρώην κρατικός ΟΠΑΠ με νταλίκες ξεφορτώνει τα πακέτα στο δημόσιο ταμείο, οι δε αλλοδαπές(;) στοιχηματικές εταιρείες και οι 24 μαζύ, δεν πληρώνουν περισσότερο από 37.000 ευρώ το χρόνο!!!

Φοβερό! Εύλογα θα πει κανείς για ποιο λόγο να νομιμοποιηθούν μπίζνες ιδιωτικές που δεν απασχολούν εργαζόμενους ,που δεν ωφελούν το κράτος. Και είπανε ότι η κυβέρνηση θα το ψάξει. Επειδή είναι κοροϊδία 24 κερδοφόρες επιχειρήσεις όλες μαζύ να παρουσιάζουν κρατικά έσοδα από 1.500 ευρώ η καθεμιά.

Να, όμως, που δεν γίνεται τίποτα παρ' ό,τι η κυβέρνηση είναι τρελλαμένη από πού να αρπάξει. Υποτίθεται ότι είναι καθημερινές οι ασκήσεις στο φορολογικό χάρτη από το υπουργείο οικονομικών. Μαλακίες, λέει ο αποδυτηριάκιας.

Ο πολιτικός γεννήθηκε για να μιλάει. Όχι για να κάνει. Όχι για να παράγει έργο. Να βγάζει αποτέλεσμα. Για να γίνει αυτό και το άλλο χρειάζεται δουλειά. Αυτό δεν το ξέρει ο πολιτικός, ο δεξιός, πολύ περισσότερο ο αριστερός, που είναι περισσότερο της θεωρίας.

Μια κουβέντα είναι να πεις αυτό δεν μ' αρέσει. Αυτό είναι απαράδεκτο. Αυτό δεν μ' εκφράζει. Για να αλλάξει κάτι, για να βελτιωθεί κάτι, για να πας στο παραπέρα, πρώτα θα το μελετήσεις. Πρώτα θα το δουλέψεις το πράμα.

Εδώ τι γίνεται. Προχειρότητες. Τσαπατσοδουλειές. Ό,τι κάτσει. Ό,τι βγει. Και ξανά μανά από την αρχή, και πάντα στο αέρα πατέρα. Δεν μιλάμε για την περίπτωση των 24 μπουκ που παίζουν στην Ελλάδα, γενικά μιλάμε.

Διαβάστε ακόμα:

Το κορυφαίο ξετσίπωτο κοροϊδιλίκι