Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ... ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ

 

Καπνίζεις; Ε, αφού καπνίζεις θα πληρώνεις περισσότερο φόρο και απ' όσο μέχρι σήμερα πλήρωνες σε σύγκριση μ' εκείνους που δεν φουμάρουν. Από τον άλλο μήνα ακριβαίνουν πάλι τα τσιγάρα. Γιατί; Φως φανάρι η δουλειά. Επειδή ο σύριζας είναι κόμμα ρατσιστικό. Βγάζει τον ρατσισμό του στους καπνιστές.

Καπνίζεις; Βάλε πιο βαθειά το χέρι στη μέσα τσέπη. Φοβερό, ε; Ο πιο προκλητικός ρατσισμός! Νόμιμο το κάπνισμα, όμως ως πολίτη, ως φορολογούμενο, τον βλέπει διαφορετικά, εκδικητικά, τιμωρητικά τον καπνιστή η κυβέρνηση. Με ρατσισμό.

Έτσι δεν ξηγιούνται οι κουλτουριάρηδες; Λέω «σκυλάραπα» έναν Αφρικανό ποδοσφαιριστή και μου λένε είσαι ρατσιστής. Επειδή ξεχωρίζω τους ανθρώπους, ανάλογα με το χρώμα τους. Λέω «παληόπουστα» έναν ομοφυλόφιλο, μου λένε ότι είμαι ρατσιστής με τους gay.

Μαλακίες! Δεν είναι ρατσιστές αυτοί του Σύριζα. Ανίκανοι είναι. Χρειάζεται λεφτά το κράτος, μεγαλύτερα έσοδα, και βαράνε φόρους όπου μπορούνε να τα πάρουν. Μία σοβαρή κυβέρνηση, που ξέρει τη δουλειά της, που έχει σχεδιασμό και προοπτική, ενεργεί έτσι ώστε να τονώσει την εθνική οικονομία. Ο σύριζας είναι ό,τι αρπάξουμε για να τη βγάλουμε.

Γι' αυτό η κυβέρνηση του Τσίπρα κοπανάει φόρους στα ποτά και τα τσιγάρα. Δεν έχει τίποτα με τους πότες και τους καπνιστές. Τα παίρνει νταηλίκι απ' εκεί που πιο εύκολα μπορεί να τα πάρει. Ούτε να πεις ότι είναι άδικο να πληρώνουν περισσότερο οι καπνιστές. Ούτε ρατσιστές, ούτε άδικοι οι κυβερνήτες. Άχρηστοι είναι, τυχαίοι είναι, και μαζεύουν λεφτά με τον πιο άσκεπτο τρόπο, τη φορολογία.

Διαβάστε ακόμα:

Στα μπουρδέλα της Ακομινάτου