ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ… ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ!!!

 

Δικαιολογημένα δεν το πήραν στα σοβαρά αυτό που γράφτηκε εδώ στα σοβαρά, αμέσως μετά το θάνατο του μεγαλοεπιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου. Ότι στην Κύπρο δεν πίστευαν, ακόμα και σήμερα δεν πιστεύουν, πως ο άνθρωπος έφυγε για πάντα από τούτο τον κόσμο. Και κάνουν λόγο για θάνατο ''αναπάντεχο'' και ''περίεργο'', και αφήνουν υπόνοιες ότι πρόκειται ''μυστήριο άλυτο''.

Μα, είναι δυνατόν! Να μην πέθανε ο Βγενόπουλος και να την έχει κοπανήσει στην Βενεζουέλα, όπως στα ίσα λένε κάποιοι; Ήταν, λένε, αθλητής στα νιάτα του και ιδιοκτήτης του νοσοκομείου ''Υγεία'', άρα…δεν δικαιολογείται να έπαθε ανακοπή στην ηλικία του.

Μα, είναι δυνατόν να λέγονται τόσο αλλόκοτα πράγματα, μάλιστα επωνύμως. Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και… πρόεδρος κόμματος που το ονομάζει χριστιανοδημοκρατικό, δηλώνει ότι δεν είναι… σίγουρος πως πέθανε ο Βγενόπουλος.

Φοβερά πράγματα. Ο εν λόγω Νικολόπουλος όταν πέθανε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε ζητήσει να γίνει εκταφή και ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου. Στην περίπτωση Βγενόπουλου ο εν ενεργεία βουλευτής, πρώην της ΝΔ και επίσης πρώην των Ανέλ, έχει ερωτήματα…

-Αν ξεκίνησε η οφειλόμενη αστυνομική και δικαστική έρευνα σχετικά με τα αίτια θανάτου.
-Αν διενεργήθηκε πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστή, και από ποιόν, πότε, πού.
-Αν στην σε κλειστό κύκλο κηδεία του Βγενόπουλου ήταν παρών αρμόδιο κρατικό όργανο, ώστε αν χρειαζόταν να εκτελέσει εντάλματα συλλήψεως που έχουν εκδοθεί.
-Αν οι ελληνικές αρχές διενεργούν έρευνα παράλληλα μ’ αυτήν που συνεχίζεται στην Κύπρο, όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της μεγαλονήσου.

Προσπαθώ να σκεφθώ ποιά θα είναι η στάση του βουλευτή όταν… δεν δικαιωθεί. Προς το παρόν είναι στο περίμενε μετά το αίτημά του στη Βουλή να του γνωστοποιηθεί το πόρισμα της αστυνομίας και της δικαιοσύνης για το θάνατο του Βγενόπουλου.

Διαβάστε ακόμα:

The poor little girl