ΦΑΓΑΝΑ ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

 

Μία από τις μεγάλες ντροπές της Ελλάδος. Το ξέσκισμα του δημοσίου χρήματος. Με αποφάσεις πολιτικών, υπουργών και διορισμένων κρατικών λειτουργών. Λεφτά, ατελείωτα λεφτά για...καλό σκοπό. Βέβαια.

Ούτε μία δραχμή, ούτε ένα ευρώ δεν έχει βγει από το δημόσιο ταμείο για την...ανάπτυξη των ναρκωτικών. Των ληστειών. Της δράσης των τρομοκρατικών οργανώσεων. Του λαθρεμπορίου τσιγάρων. Της παράνομης πορνείας. Τα δις των δις που έχουν ξοδευτεί, που πέταξαν στον αέρα, πήγαν για...καλό σκοπό. Και μέσα στους καλούς σκοπούς ήταν η...ανάπτυξη του αθλητισμού.

Η κονόμα της κονόμας ω κονόμα είναι η δουλειά. Όπως το λέω, χωρίς υπερβολή.

Δίνει π.χ. το κράτος ένα εκατομμύριο στην τάδε αθλητική ομοσπονδία και απ’ αυτό το ποσό για τον αθλητισμό πάει μόλις το 20%. Άντε το 23-24%. Το υπόλοιπο ποσό κυκλοφορεί και δικαιολογείται με τέτοιο τρόπο για να καταλήγει, κατά 50%-60% στην τσέπη του πονηρού. Των πονηρών.

Ο δε κρατικός έλεγχος, πάντα για τους... τύπους, όχι για λόγους ουσιαστικούς, αφορά τα...δικαιολογητικά αδικαιολόγητων εξόδων.

Το πράμα έφτασε να έχουν ανάγκη της κρατικής επιχορήγησης οι ομοσπονδίες, όχι για να παράξουν αθλητικό έργο, αλλά για να πληρώνονται υπάλληλοί και να...κινούνται λογαριασμοί που προσφέρονται σε αρπακτές.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ζωή ζει στον κόσμο της