ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΟ

 

Φοβερά πράγματα. Ξαφνικά και από το πουθενά ο Σύριζα έβγαλε όλη του την... ευαισθησία του για να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός νέο γήπεδο. Και επιτόπου τσίμπησαν όλοι και απλά και παπαγαλίστικα ακολουθούν το ρεπορτάζ.

Δεν κατάλαβα. Μιλάνε για νέο γήπεδο στο οποίο, βέβαια, θα είναι η έδρα της ΠΑΕ, δηλαδή μίας ανώνυμης εταιρείας. Μίας ιδιωτικής επιχείρησης. Ποιός ασχολείται με τον... ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αν υπάρχει σήμερα ερασιτεχνισμός, και τα αθλητικά τμήματα του σωματείου.

Μήπως ο Σύριζα και ο βάζελος Τσίπρας είχαν ποτέ... δεσμευθεί να φτιάξουν εγκαταστάσεις για το πιγκ-πογκ και την πάλη του Παναθηναϊκού; Και ήρθε ο καιρός να... υλοποιήσουν και τούτη την... υπόσχεση τους;

Γήπεδο σύγχρονο ποδοσφαίρου σημαίνει μπίζνα. Κονόμα. Μία ολότελα εμπορική δραστηριότητα. Που απαιτεί επένδυση. Πακέτα εκατομμυρίων. Ούτε ο Παναθηναϊκός, ο... ερασιτέχνης, είναι σε θέση να σηκώσει το γήπεδο, ούτε η κυβέρνηση.

Αυτό που λέγεται κυβέρνηση, αυτός που κρύβεται πίσω από τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, είναι στην πραγματικότητα νταραβεριτζής. Επειδή, πράγματι η κυβέρνηση θα αποφασίσει να παραχωρήσει το χώρο, δηλαδή να... ευλογήσει όλη τη σχετική διαδικασία. Η τράπεζα να δώσει δάνειο στον επενδυτή, όχι στον ερασιτέχνη, ούτε στην ΠΑΕ, για να ξεκινήσει το έργο.

Νταραβέρι για κονόμα. Έχουμε την εξουσία, ψάχνουμε κάθε δυνατότητα στο προνόμιο να βάζουμε υπογραφές ως εκπρόσωποι του κράτους.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΑΡΑΟΥΧΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ!